Hrvatica Nataša Crnjac u američkom MasterChefu

Tko je Hrvatica koja pomalo postaje hit na društvenim mrežama?

Nataša Crnjac, 26-godišnja Hrvatica koja je odrasla u Južnoafričkoj Republici, čiji je otac Hrvat, a majka Argentinka u Ameriku je preselila u dobi od devet godina. Kaže da su njeni roditelji polagali veliku važnost na obiteljsko kulinarsko naslijeđe kao i na to da hrana nipošto ne smije završiti u kanti za smeće. Upravo je njen otac taj koji joj je usadio ljubav prema kulinarstvu i gastronomskim užicima. a kako i ne bi kad još kod kuće suši pršut i priprema domaći kulen?

Svoje mjesto u američkom MasterChefu osvojila je empanadama i odreskom u chimichuri umaku, hranom iz Argentine, koja je dijelom gastronomskog naslijeđa s majčine strane, a prije prijave u MasterChef Nataša je pisala blog Frisky Mama, na kojem je s čitateljima dijelila recepte u kojima miješa neobične sastojke i uvijek isprobava nešto novo i egzotično.

Iako na papiru sve zvuči sjajno, nažalost Nataša nije baš miljenica publike jer je smatraju bahatom. Hoće li joj to ugroziti šansu za pobjedu? Živi bili pa vidjeli. I televiziju gledali.

Natašu možete pratiti na Pinterestu i Twitteru, a ako pobijedi, stanovnici San Diega moći će je pratiti i uživo u restoranu koji planira ondje otvoriti novcem od pobjede.

dobrahrana.jutarnji.hr