Greške zbog kojih ćeš mu automatski biti manje privlačna

privlačnost, poboljšati , greške, privlačnost, žene, muškarci, privlačenje, privlačnost, jaka fizička privlačnost, Privlačnost i ljubav

1. Aktivno se boriš protiv statusa solo cure

Cure koje znaju biti solo puno bolje funkcioniraju u vezama, a ako je očito da se samo želiš dočepati dečka, većina muškaraca će to itekako osjetiti i okrenuti glavu u drugu stranu.

2. Misliš da će te muškarac spasiti

Svi imamo svoje probleme, a ako misliš da je rješenje tvoje pronalazak dečka koji će ih čarolijom otjerati, zapravo samo tjeraš potencijalne dečke od sebe. Muškarci mogu namirisati ženu koja misli da veza rješava sve probleme, a od tog će se mirisa probati što jače udaljiti.

3. Sve radiš prebrzo

Kad upoznaš nekoga, želiš sve ekspresno riješiti - status veze, kamo sve ovo ide, kad ćete postati ozbiljni... Žene koje prejako zagrizu za vezu vrlo brzo ostaju same jer većina muškaraca ne voli pritisak.

4. Stavljaš ga u centar pažnje

Jasno je da će muškarac s kojim si u vezi biti važan dio tvog života, ali ako se baš sve vrti oko njega, to znači da jako malo paziš na sebe. Muškarci vole biti važni u životu žene s kojom su u vezi, ali ako od njega radiš centar svemira, mogao bi se preplašiti i potražiti neku malo smireniju situaciju.

Izvor: index.hr