Ginekolozi iskreno: Zbog posla nam pati ljubavni život

žene, snimanje, ginekolog, ginekolozi, pregled, Tomislavgrad, ginekolozi, ginekologija, ginekolog, Preporuka ginekologa, mobing, ginekolog, ginekologija, pregled, lječnički  pregled, ginekolog, ginekolozi
Osobito ginekolog, od kojeg mnoge žene i danas, sasvim neopravdano, reći će oni sami, zaziru, piše Jutarnji.hr.

Upravo skupina njih odlučila je anonimno iznijeti svoja tajna razmišljanja na forumu, a najzanimljivije prenosi The Independent.

- Kad saznaju čime se bavim, žene u sekundi izgube interes za mene. Nijedna ne želi otići na spoj sa mnom, a kamoli upustiti se u vezu.

- Supruga često 'poludi' kad dođem kući s posla... Smeta joj što sam po cijele dane s drugim ženama.

- Djevojkama sam bezbroj puta lagao kad su me pitale za posao. Jednostavno im kažem da sam privatni istražitelj. Tako mi je lakše izbjeći mučne razgovore.

- Kad mi žene kažu da su danima prije pregleda pod velikim stresom, ne osjećam se baš najbolje.

Smeta mi i kad im je neugodno preda mnom samo zato jer sam muškarac. Najsretniji sam kad odu iz ordinacije misleći 'pa ovo i nije bilo toliko strašno'. Lijepo je čuti da si toga dana pomogao nekome, pa makar i jednoj ženi.

- Nema goreg od pacijentica koje nimalo ne drže do vlastite higijene. Kad ih 'osjetiš' prije nego što ih uopće vidiš, u velikom si problemu.

No u moru neobičnih anegdota s njihova posla, ima i onih utješnih poruka ginekologica, zbog kojih će se one najsramežljivije žene ipak osjećati malo bolje:

- Vjerujte mi, ginekologica sam, ali i sama mrzim ići ginekologu.