Evo u čemu je tajna ovih žena koje jednu kruh i slatkiše svaki dan

Da su Talijani poznati kao ljubitelji dobre hrane, nije potrebno napominjati. No, jeste li se ikada zapitali kako je moguće da su njihove žene u tom obilju dobre i kalorične hrane vitke? Naime, u održavanju linije pomaže im jedan svakodnevni trik od 15 minuta, koji nije teško kopirati.

Dame koje potječu iz zemlje mode imaju opušten pristup hrani i konzumiraju sve što požele, od kruha, tjestenine, sve do sladoleda i vina, ali kalorije kontroliraju jednostavnim i cjelovitim namirnicama, a ujedno i dodaju manje preljeva i umaka te jedu male porcije. Takav jednostavan pristup prehrani osigurava im vitku liniju, a uz to ne propuštaju priliku za šetnju koja ne traje dulje od 15 minuta, ali ponavlja se nekoliko puta na dan, i to nakon obroka.

Tijekom šetnje nose aparate za mjerenje koraka ili odjeću za oblikovanje tijela koja potiče mršavljenje i znojenje. I stručnjaci potvrđuju da je lagana fizička aktivnost nakon obroka tajna dobrog izgleda jer ubrzava metabolizam, a nemate osjaćaj da vježbate.

Izvor: dnevno.hr

04.06.2019 u 18:46
loading...