Evo kako se riješiti noćne more svih žena

Predstavljamo vam nekoliko savjeta za zdraviju i ljepšu kožu

1. Voda - izvor života i blistave kože
Oduvijek ste željeli imati zdravu i sjajnu kožu? Vrijeme je da se bacite na svakodnevno ispijanje povećane količine vode. Riječ je o najdjelotvornijem načinu za postizanje i održavanje lijepe kože.

2. Limun čisti izvana i iznutra
Iscijedite pola limuna pa dobivenu tekućinu dodajte toploj vodi s medom. Ovaj pripravak svakodnevno konzumirajte na prazan želudac. Osim što čisti krv, limun kao prirodni antiseptik pozitivno utječe na zdravlje kože.

3. Ljekovito blato i glina gode problematičnoj koži
Ako imate masnu kožu, vrijeme je da isprobate masku od ljekovitog blata ili gline. Obje odlično čiste i njeguju kožu te upijaju višak masnoće.

4. Uklonite mrtve stanice prirodnim pilingom
Isprobajte piling od borovnica i smeđeg šećera. Zgnječite dvije jušne žlice svježih borovnica, dodajte 440 grama smeđeg šećera i tri jušne žlice limunovog soka. Borovnice spadaju među super voće, što znači da sadrže velike količine antioksidansa - hranjivih tvari koje nam pomažu pobijediti proces starenja, donosi Ordinacija.hr

5. Riješite se mrlja limunovim sokom
Uporne mrlje nikako ne nestaju s vašeg lica? Limun će se pobrinuti za jeftino i efikasno uklanjanje svih diskoloracija s kože. Limun ogulite pa dobivenu koru premažite medom. Ovom kombinacijom izmasirajte lice. Isperite nakon nekoliko minuta.

izvor: portaloko.hr