Dječja iskrenost: mama ostala zgrožena kad je vidjela što je njena kći nacrtala

crtez
39- godišnja Margaret Stevenson, iz Kilmarnocka u Škotskoj, nije znala da je mala Lucie nacrtala crtež dok ga nije vidjela u školi.

Lucie je nacrtala mamu kako leži u krevetu, s kanticom pored kreveta, nakon štio je noć prije bila na izlasku s ostalim mama iz škole. Margaret kaže da je popila previše 'smrtonosnih' čaša prosecca, što joj je zadalo grozne glavobolje i mamurluk dan poslije.

Lucie je napisala pored crteža: "U nedjelju je moja mama bila bolesna. Imala je grozne sokove za piće i treba se odmarat." Ispod je učiteljica komentirala: "Nadam se da će joj uskoro biti bolje!"

Margaret je rekla: "Bila sam užasnuta, djeca govore istinu i samo kažu ono što misle. Sigurna sam da je učiteljica zbrojila dva i dva. Još nisam upoznala učiteljicu, ali sam prilično sigurna da će vidjeti smiješnu stranu", prenosi The Sun.

"Ne mogu više piti prosecco od te noći. Ne pijem često, ali ovo je bio jako loš mamurluk. Cijeli dan sam provela u krevetu."

Unatoč početnoj sramoti, Margaret ipak smatra da je crtež smiješan i podijelila ga je s prijateljima i obitelji. Njezin 39-godišnji suprug Scott Stevenson slaže se i dijeli ga sa svima koje zna na društvenim mrežeama. A Margaret je definitivno naučila lekciju.