´Bacite´ ga na koljena i natjerajte da vas zaprosi

Vi i vaš dragi u vezi ste već nekoliko godina i stvari između vas funkcioniraju prekrasno. On je savršen romantik koji vas 'zatrpava' cvijećem, ljubavnim porukama, pažnjom i seksom poslije kojega tri dana ne možete doći k sebi.

Nije potrebno niti spominjati kako ima 'killer' posao i odgovoran je u svakom pogledu. No, svaki puta kada dođete u posjet svojim roditeljima na ručak, vaša majka, dok stavlja pile u pećnicu i miksa kremu za kolač, neprestano tupi o tome kada ćete se više udati i je li vam jasno koliko vam je godina te da vrijeme ne ide unazad.

Već vam mrak pada na oči dok joj objašnjavate kako vam je trenutačna situacija savršena i kako vam ništa ne nedostaje. No, ipak duboko u sebi htjeli biste na prst staviti zaručnički prsten s dijamantom glave omanje životinje i izazivati zavist kod svih svojih frendica.

Ipak, vaš dragi nikako da klekne na koljena i priupita vas hoćete li mu postati ženom. Opcija da zatrudnite i da ga tako natjerate u brak vam je niska i ne pada vam na pamet i mislite kako jednostavno nema lijeka za situaciju u kojoj ste se našli. No, jeste li sasvim sigurni da vi ne možete utjecati na cijelu situaciju i nekako isprovocirati zaruke? Dobro ponovno promislite prije nego kažete ne.

Natjerajte ga da se dobro zamisli


Kao prvo, uvijek možete reći kako se udaje vaša kolegica Marija iz računovodstva i kako će ona i njen budući suprug biti prekrasan par. Natuknite kako je u vezi sa svojim dečkom preko dvije godine i kako je više bilo vrijeme da uplove u bračne vode. On će se odmah zamisliti, kako ste vi u vezi već tri godine i nemojte se začuditi ako u roku od nekoliko tjedana dobijete od njega poziv na romantičnu večeru gdje će vas zaprositi.

Druga stvar koju možete napraviti jest povesti ga u razgledavanje izloga te, nakon što prođete pokraj dućana s vjenčanicama, otiđite zajedno unutra i isprobajte nekoliko bijelih krinolina, a njemu izaberite savršeno odijelo. Naravno, to sve izvedite uz komičan komentar da vas zanima kako biste vi izgledali na dan vjenčanja. Iako će ga to pomalo prestrašiti, nakon što se 'oluja' emocija stiša, shvatit će da vas neizmjerno voli, iako u to niti nije bilo sumnje, i ideja vjenčanja više mu neće biti toliko strana. 

Postoji još jedan mali trik koji će sigurno upaliti. Poznata vam je činjenica kako dečki više razmišljaju nečim drugim umjesto svojom glavom i kako su u trenutku napaljenosti spremni na sve. Sjetite se samo špijunke Mata Hari koje je zavodila muškarce i u trenutku sladostrašća odavali su joj najveće državne tajne.

Iskoristite sve trikove

Natuknite kako je u vezi sa svojim dečkom preko dvije godine i kako je više bilo vrijeme da uplove u bračne vode. On će se odmah zamisliti, kako ste vi u vezi već tri godine i nemojte se začuditi ako u roku od par tjedana dobijete od njega poziv na romantičnu večeru gdje će vas zaprositi
Tako se i i vi možete poslužiti ovim pomalo 'prljavim' trikom i zavrtjeti glavu svome draganu. Odjenite brutalno seksi donje rublje, pripremite mu izvrsnu večeru i poslužite ga s nevjerojatnim količinama šampanjca. Nakon što vaš dragi počne pucati od napaljenosti, odvucite ga u krevet, iako će on sam tamo dotrčati, i priuštite mu tako vatren seks da će mu ići para na uši.

Kada osjetite da bi mogao biti blizu klimaksa, samo mu suptilno servirajte ideju o braku i vjenčanju i pokušajte sakriti samozadovoljni osmijeh s lica nakon što u vrhuncu naslade krikne: 'Draga, hoćeš li se udati za mene?'. Samo, naravno, morat ćete nakon ovog scenarija izmisliti drugi, jer prava istina ipak nije pogodna za prepričavanje čudorednim roditeljima ili vašoj djeci u budućnosti.

Ono što je najvažnije zapamtiti jest da cijeli projekt bude iznimno suptilan jer će u suprotnom vaš dragi misliti kako je u stupici, a znamo što muškarci rade kada se tako osjećaju. Oni bježe. Nikako nemojte kvocati i zanovijetati kako ste već stara cura i da su se sve vaše prijateljice već odavno poudale i imaju djecu.

To će ga samo odagnati od vas i nećete postići ništa. Stoga, drage moje, pamet u glavu i na perfidan način, jer ipak ste vi lukave mačke, natjerajte vašeg dragog da vas zaprosi i neka misli kako je cijela ideja samo njegova.

javno.com