Ako ste same: Doznajte kojoj skupini žena pripadate

žene, muškarci, žene, veza, važnost, laž, istina, žene, muškarci, stvari, žene, izrazi, žene, sram, žene, godine, privlačnost, žene, lezbijke, poriv, cure, sitnice, značanje, tajne, žene, žene, trač, muškarci, žene, žena, stvari, žene, muškarci, mostarke, pare, momci, stvari, žene, muškarci, žene, seks, otkriće, stvari, prijateljice, obećanja, žene, same , sreća, žena, smijeh, mobitel, dnevnik, gradska cura, cura, dnevnik, gradska cura, muškarci, žene, privlačenje, privlačnost, Privlačnost i ljubav, mostarke, ulica, razgovor, mostarke, povratak, mostarke
Danas se sve kasnije stupa u brak. I za to postoji više razloga.

No, mnogo je više žena koje nisu u vezi nego ikada prije. Jedan od razloga je to što je nekima od njih odlično biti u "statusu quo", dok druge razbijaju glavu pitanjima: Zašto baš ja nikoga ne mogu pronaći? Možda portal TOI ima rješenje za vas. Doznajte kojoj skupini žena pripadate...

1. Princeza koja je izgubila osjećaj za vrijeme

1. Ako ste u ovoj skupini žena onda ste jedna od princeza koje čekaju svog princa na bijelom konju. Ipak pazite, može se dogoditi da umjesto princa dođe samo konj.

2. "Ne mogu ga preboljeti"

Ona odaje dojam da uživa u samoći i da mrzi sve muškarce oko sebe. No, u dubini duše tiho pati za svojim bivšim kojemu ne može naći zamjenu.

3. Gdje je onaj pravi?

Nije joj problem naći muškarca, oni se stalno vrte oko nje i pokušavaju je osvojiti. Ali ona sve njihove pokušaje osvajanja diskvalificira u trenu jer čeka onog pravog. Muškarca s kojim će odmah "kliknuti" i koji će znati što joj treba donijeti u krevet za hladnog, zimskog dana.

4. Ne želi brak

Smatra da su vjenčanja za gubitnike, a ona je na ovaj svijet došla s nekom drugom misijom.

5. Ne želi roditi

Ona je žena koja je uvijek razmišljala kako je lijepo imati djecu, ali ona sama se sada u to ne bi upuštala. Možda su joj karijera i bogat društveni život sasvim dovoljni za sretan i uspješan život.

Izvor: večernji.hr