Ako ovako naneseš maskaru, imat ćeš mega velike trepavice

trepavice
Evo nekih možda, i tebi kao i nama, novih koji će ti pomoći da trepavice budu savršeno našminkane i izgledaju ekstravoluminozno, piše miss7.24sata.hr.

1.Vodootporna maskara

Želiš li efekt odnosno sve dobrobiti vodootporne maskare, a ne želiš ju stavljati u dva sloja jer ju je vrlo teško odstraniti, nanesi prvo običnu maskaru, a zatim stavi preko nje još jedan sloj vodootporne. Zgodno zar ne?

2. Prvo vrhovi trepavica!

Želiš li pravi "mačkasti' look, nanesi prvo maskaru na vrhove trepavica, pričekaj da se osuši, a zatim je nanesi na ostatak. Višak boje na krajevima vizualno izduži trepavice.

3. Uvijač za trepavice

Ovo je korak koji se ne propušta. A kao dodatak onome što već znaš, probaj počešljati trepavice, dok ih držiš stisnute uvijačem. Efekt će biti mega voluminozan izgled trepavica.

4. Osušena maskara? Nije problem!

Nakon nekoliko tjedana svaka maskara se počne sušiti i zgušnjavati. Kako bi se taj problem riješio, jednostavno ukapaj u nju nekoliko kapi otopine za leće i dobro protresi. Rezultat je - nova maskara!

5. Nema više mrlja!

Nanijetii maskaru na gornje trepavice nikad nije bio problem, ali na donje? Koja nije barem jednom izgledala kao rakun nakon neuspjelih pokušaja da ukloni maskaru s kože ispod donjeg reda trepavica. Sljedeći put pomozi si s običnom žlicom ili maramicom koju ćeš staviti ispod trepavica dok se šminkaš.

6. Obje strane trepavica

Većina nas nanosi maskaru samo s donje strane trepavica, no želiš li megavolumen, spusti kapak i nanesi maskaru i s gornje strane.

7. Boja-puder-boja

Želiš li izgled debljih trepavica? Jednostavno stavi baby puder ili puder za lice na prvi nanešen sloj maskare, a zatim preko toga nanesi još jedan.

8. Guste trepavice

Bez puno muke možeš postići efekt gustih trepavica. Crnim tušem za oči nanosi sitne točkice na gornjoj i donjoj strani kapka između trepavica.

9. Dobra stara četkica

U ovom slučaju možeš koristiti čistu i neupotrebljenu četkicu za zube ili četkicu za obrve koja je oblika kao četkica za maskaru (sigurno si to vidjela u drogerijama) za češljanje trepavica. Nakon tuširanja trepavice se zalijepe jedna za drugu, jednostavno ih počešljaj i nanošenje maskare bit će jednostavnije i ravnomjernije.