7 iznenađujućih signala koje nesvjesno šaljete svojom pojavom

signali, žene, istraživanja, lice, osobnost
1. Smeđe oči ulijevaju povjerenje, pokazala je jedna češka studija. Nasuprot tome, plave oči smatraju se nevjernima bez obzira na spol vlasnika.

2. Široke plave traperice ugodan su modni komad kojeg možete kombinirati s bilo čime, ali većini ljudi izgledaju neuredno i prvi su znak depresije.

3. Energičan hod žena jedno je belgijsko istraživanje povezalo s vatrenim uživanjem pod plahtama. Nasuprot tome, sporo 'puzanje' po ulici isti su okarakterizirali kao posljedicu rijetkog uživanja u seksu.

4. Cipele su najbolji modni odraz vaše osobnosti. Naime, jedna je američka studija pokazala da se čak 90 posto karaktera neke osobe može se naslutiti iz izbora obuće. Iznenađujuće, gležnjače su najviše nosili agresivci, a 'udobne' cipele osobe s kojima se možete lako složiti.

5. Njemački istraživači su dokazali da crvenokose žene imaju više spolnih partnera i češće se prepuštaju uživanju među plahtama od brineta, crnki i plavuša.

6. Ponosne nositeljice jarkog crvenog ruža bolje zarađuju od žena koje preferiraju nježne pastelne tonove, pokazala je jedna francuska studija.

7. Vrijeme je za selfie! Dokazano je kako lijeva stana vašeg lica pokazuje iskrenije emocije od desne strane.

Izvor: zadovoljna.hr