7 grešaka zbog kojih ste bez partnera

Sve singl djevojke i žene, to svakako ne znači da morate objeručke zgrabiti prvog frajera koji prođe pored vas te isto tako ne znači da morate promijeniti svoje navike ukoliko ne želite. No možda gledate u krivom smjeru, a svi na koje nailazite su oni krivi. Okrenite glavu i izoštrite pogled, gospodin Savršeni je tu negdje, piše zadovoljna.hr.

Bajke postoje, no ne izgledaju baš kao na filmu, a i princ je ponešto drugačiji, no itekako spreman nositi princezu na dlanu u dobru i zlu do kraja sretnog života.

Provjerite kojih je to sedam stvari koje rade slobodne cure, a trebale bi razmisliti o njima.

'Sretan je onaj koji me dobije'

'Ti si super, frajer koji te dobije će biti najsretniji na svijetu' reći će vam dobra prijateljica, a vi ćete naravno povjerovati. Odlično, no imajte na umu da će se frajer koji vas dobije morati nositi i s onim sitnim i vrlo iritantnim karakteristikama koje vas krase. Pa zašto onda vas ne bi od očekivao isto?! Počnite prihvaćati muškarce koji vam se sviđaju s njihovim manama.

'Opcije su mi beskonačne'

Zamislite samo koliko vam je vremena potrebno da pronađete savršenu torbu, kada pomislite da ste na kraju potrage zapitat ćete se postoji li možda još bolja od te. Naravno da postoji i zato ćete nastaviti potragu. Nakon tri tjedna ćete zaključiti da je i ona prva bila gotovo jednako dobra. Isto je i s muškarcima, ukoliko ste odlučili tražiti dok ne nađete najboljeg samo naprijed, no...
Imajte na umu da će se frajer koji vas dobije morati nositi i s onim sitnim i vrlo iritantnim karakteristikama koje vas krase. Pa zašto onda od vas ne bi očekivao isto?!

‘Zašto ga ne bi osuđivala'

Žene će pronaći barem 300 zamjerki za muškarca, oni, s druge strane samo 3. Prestanite cjepidlačiti I sjediti u svom mikro svijetu u kojem analizirate osobu muškog spola do kosti. Družite se, razgovarajte I prihvaćajte ga onakvog kakv je ukoliko vam se uistinu sviđa. Ako ne, produžite dalje I prestanite se zamarati time zašto je takav kakav je.

‘Imam pravo biti izbirljiva'

Naravno, ne treba pristajati na izlazak ili vezu samo zato što to netko želi, no ne treba ni otkantavati ljude samo zato što nisu odjeveni po zadnjoj modi. Možda netko na prvi pogled ne izgleda onako kako zamišljate gospodina Savršenog, no tko zna kakve sve kvalitete ima ukoliko mu ne dopustite da vam ih pokaže.

‘Želim alfa mužjaka'

Postoje muškarci koji uvijek žele još bolje ili još više. To su oni koji nas obaraju s nogu čim ih ugledamo u prostoriji. Kraj njih su oni koji su nešto niži i manje privlačni, no nevjerojatno zabavni. Ali ne, njima nećemo dati priliku iako su pravi material za dugu vezu ili brak. Mi baš želimo alfa mužjake koji nas drugi dan neće ni nazvati!

‘Ja uvijek volim više'

Muškarac nije preduvjet za normalan život, no ukoliko želite jednog pored sebe zaboravite na stav da vi uvijek dajete više I volite više. Kako bi voljeli nekoga, prvo moramo voljeti sebe. Tek tada svijet postaje ljepši, a muškarci puno privlačniji.

‘Moj partner mora dijeliti sve moje interese'

Zamišljate li svoj idealni dan pred televizorom s pivom u ruci? Naravno da ne, no muškarci sanjaju o ženi kojoj će to biti idealan provod. Pa što ako ne čita knjige I ne uživa u kuhanju, ne moraju baš svi vaši interesi biti njegovi. Najbitnije je da vam je zajednički pogled na život I zajedničku budućnost.