6 stvari koje nikako ne prolaze kod žena

Nevjera, zaboravljena godišnjica i obavezni nedjeljni ručkovi kod njegove mame izgledaju nebitno ukoliko ih se usporedi s dlakama u partnerovim ušima ili prhuti na kragni skupe tamne košulje.

Žene su po prirodi uredne, brinu o sebi i svom izgledu, koriste skupe preparate kako bi što duže zadržale mladoliki izgled i depiliraju se. Stoga ne čudi što to očekuju i od svog izabranika.

Dlakava leđa su jedna od stvari koja uistinu može pokvariti dan, pogotovo ukoliko spomenute dlake proviruju iznad kragne. Žene to ne vole, znaju da depilacija boli, no tu bol trpe svakih desetak dana kako bi svojim muškarcima bile lijepe.
Nema puno neprivlačnije stvari od košulje posute prhuti

Dlake stvarno nisu privlačne pogotovo ukoliko usred strastvenog razgovora proviruju iz nosa ili se nađu na putu između ušne resice i ženinih usana koje se spremaju za poljubac + šaputanje.

Prhut je izlječiva, možda zahtjeva češće pranje kose i korištenje medicinskih šampona, no bijele tragove je moguće ukloniti. Nema puno neprivlačnijih stvari od košulje posipane bijelim pahuljicama koje nemaju veze s onim snježnim.

Poljubac je ponekad intimniji od seksa, a poljubiti nekoga tko ima loše zube stvarno nije seksi, ni primamljivo. Iako kvaliteta zubiju ovisi o mnogim faktorima, higijena usne šupljine je obavezna i to od malih nogu stoga ne postoji opravdanje za žute zube pune kamenca.

Lijepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su pritom njegovane i čiste rijetko koja pripadnica ljepšeg spola se neće istog trena zamisliti u njihovom zagrljaju. No prljavi nokti, izgrižene zanoktice i ispucala koža nisu privlačni.

Miris je jedan od kriterija po kojem žene biraju muškarce, no ukoliko je taj miris neugodan svakako neće privuči već otjerati ženu.

Možda prekratke hlače ili loša frizura vašeg muškarca i nisu tako loša stvar...

izvor: zadovoljna.hr