5 stvari zbog kojih muškarci odustaju od tebe

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje

1. Prebrzo se zaljubiš

Previše romantike i previše osjećaja u prekratkom roku mogu prestrašiti i najhrabrijeg muškarca. Kod njih to ide malo sporije, a ako ti na prvom spoju iz pogleda vire brak, djeca i duga veza, on bi mogao pobjeći.

2. Previše tražiš

Da ti pošalje poruku ujutro, navečer, za ručak, prije večere, da ti priča što je jeo, s kim je bio, zašto je bio... tebi ovo sve možda izgleda kao romantična zainteresiranost za svaki detalj u njegovom danu, dok njemu vjerojatno izgleda kao policijsko ispitivanje.

3. Priljepak si

Muškarcima treba prostora za disanje. Ako si konstantno zalijepljena za njega i ne daš mu mrdnuti, počet će osjećati kao da se guši uz tebe. Ti vjerojatno želiš provesti svaki slobodan trenutak s njim, a on ipak želi znati da nije u zatvoru.

4. Ljubomorna si

Malo ljubomore zna biti simpatično, ali većina ljubomornih žena jednostavno nema mjeru. Ako si opsjednuta njegovim mobitelom, ispituješ ga tko je svaka žena s kojom priča i ljutiš se kada mu neka nešto lajka na Facebooku, vjerojatno će pobjeći od tebe jer ne želi ženu koja mu ne vjeruje.

5. Naganjaš ga

Muškarci su lovci, a ako se ti ponašaš kao još veći lovac, iako je moguće da će izgubiti interes. Trčanje za frajerom nikad nije dobra ideja, jer ako osjete da ih netko ganja, počet će trčati još brže.

Izvor: index.hr