5 neugodnjaka s grudima s kojima se nose sve žene

silikoni, Venezuela, nestašica, veličina grudi, grudi, ženske grudi, promjene, životna dob, grudnjak, grudi, veličina, nepravilnosti, grudi, žene, ljepota, grudi, neugodnjak, ženske grudi, muškarac, gledanje, produljivanje života

1. Kada ih moramo 'hvatati' po grudnjaku

Iako se svi trudimo pronaći pravi grudnjak koji će naše 'prijateljice' uvijek držati pod kontrolom, s vremena na vrijeme on će podbaciti. U tim situacijama jednostavno moramo učiniti neizbježno - 'diskretno' zavući ruku u grudnjak i odraditi njegov dio posla.

2. Kada ti partner 'prikliješti' prijateljicu

Ooo da! Dogodilo se i događat će se sigurno i dalje. Onaj trenutak kada spokojno ležiš u krevetu, a on ti se pokušava približiti i laktom 'sleti' baš na nju.

3. Kada svi znaju da nosiš grudnjak bez naramenica

Onaj ružan osjećaj kada grudnjak bez naramenica lagano sklizi niz tvoje tijelo i ti se mučiš da ga podigneš. Nakon toga, stalno si na oprezu i počinješ ga povlačiti čak i kada nije potrebno... a povlačenje baš i nije neprimjetno.

4. Kada ti 'prijateljice' najavljuju što se sprema

Onaj trenutak kada se oblačiš te i najmanji pritisak na bolne grudi postaje noćna mora. Još je gora to što ti tvoje prijateljice pokušavaju dati do znanja da dolaze dani u mjesecu kojima se nitko ne veseli.

5. Kada ih jednostavno moraš počešati

Onaj trenutak kada te grudi u javnosti počnu svrbjeti i ma koliko se mi trudile počešati diskretno, to jednostavno nije moguće izvesti. I, što je još gore, ne prestaju svrbjeti čak i nakon nekoliko pokušaja.

zadovoljna.hr