4 tipa "prijateljica - kradljivica" koje morate izbaciti iz života

prijateljice, priznanje, prijateljice, pravila, Iva Međugorac, prijateljstvo, prekid vatre , različiti tipovi, laži, prijateljice, izgovoriti, za žene i muškarce, prijateljstvo, S prijateljicama, prijateljice, prijateljica s povlasticama, prijateljice, izbaciti, loš prijatelj , znakovi, prijateljstvo, teška kriza , prijateljice, prijateljstvo, iskrenost, stvari, prijateljice, situacije

1. Kradljivica dečka

Prvi put vam je to napravila još u osnovnoj: prohodala s dečkom o kojem ste joj danima i mjesecima pričali. Kad god biste u srednjoj skupa otišli na tulum, napadno bi očijukala sa svakim dečkom koji bi vam pokušao prići ili za kojeg bi joj se učinilo da vam se sviđa. I, naravno, kasnije tvrdila kako ste vi sve to samo umislili. Na prvoj godini faksa prohodala je s vašim bivšim (srećom, preboljeli ste ga pa vas nije smetalo), i ne, ne umišljate si da, kad god se s njom nađete na kavi, zavodnički gleda vašeg sadašnjeg. Ona si stalno iznova mora potvrđivati kako je (samo u svojoj glavi, doduše) bolja od vas, a vaše prijateljstvo doživljava kao neko natjecanje. U kojem će bez razmišljanja i grižnje savjesti igrati prljavo.

2. Kradljivica stila

Kad se dogovarate za izlazak, morate provjeriti što će odjenuti kako se ne bi pojavile u istom jer je njezin ormar copy-paste vašeg. Više joj ne otkrivate gdje ste nešto kupili jer znate da će još isti dan tamo otrčati i kupiti identičnu stvar. Ne samo da vas kopira u modnom stilu, već i u frizuri, make-upu, pa čak i izboru omiljenog mirisa. Pokušali ste joj na blag način dati do znanja da vas to smeta no ona se i dalje ne da smesti.

3. Kradljivica vremena

Noć prije važnog ispita niste učili jer je ona upravo prekinula s dečkom i trebala rame za tješenje. Još se niti jednom nije na vrijeme pojavila na nekom vašem dogovoru. Kad vas nazove, uglavnom priča o svojim problemima, a kad joj vi pokušate ispričati nešto svoje, brzo shvatite da vas ne sluša i da ju to zapravo uopće ne zanima. Kad biste zbrojili koliko ste dosad u životu potrošili vremena na nju, a koliko ona na vas, ne biste joj više darovali niti jednu jedinu sekundu.

4. Kradljivica života

Ona čita knjige koje vi čitate, sluša glazbu koju vi slušate, izlazi na mjeste na koja vi izlazite, druži se s ljudima s kojima se vi družite, uredila je stan kako ste vi uredili svoj, bira frajere nalik vašima. Ona je totalni copy cat, žena koja nema svoje ja i svoje interese već preuzima sve vaše. Ponekad vam se čini kao da vam pokušava preoteti cijeli vaš život.

Izvor: cosmopolitan.hr