4 poteza koja će mu se urezati u sjećanje na prvom spoju

skečevi, BIH, muškarci, prvi sastanak, spoj, pripreme, odjeća, spoj, anketa, istraživanje, žene, prvi spoj, istraživanje, potezi , prvi spoj, žene, mušakarci

1. Budite društvena leptirica

Razgovarajte s drugim ljudima. Frajerima je seksi kada vide da je žena komunikativna i s drugima. Potrudite se da drugi mahom budu žene kako se bi vašu komunikaciju s frajerima shvatio na pogrešan način i ohladio se.

2 Predložite promjenu plana

Predložite malo odstupanje od planiranog dejta. Dobro je da on ima plan, ali to ne znači da vi ne možete predložiti novi restač koji mora isprobati. Frajeri vole biti vođe, ali zabavno im je kada i vi sudjelujete jer ste tako dobar tim.

3 Dajte mu signal naklonosti

Dajte mu uranjeni kompliment. Dejtanje je poput partije pokera u kojoj svaki igrač nestrpljivo čeka da se izlože karte. Umjesto da ga držite u neizvjesnosti, kompliment mu udijelite odmah. Odmah će se osjećati ugodnije.

4 Kada je najbolje - nestanite

Dajte mu do znanja da imate dogovor nakon dejta. S prijateljicom, ne s drugim frajerom. Ostavite ga u stanju da želi još. Pristojno odbijte zadnje piće, ali dogovorite idući dejt. To će održavati plamen dok vas opet ne vidi.

Izvor: cosmopolitan.hr