Zdrave navike s kojima bi trebao započeti vaš dan

ljepota, zdravlje, navike, Nova godina, jutarnje navike, debljanje, zima

Koristite antioksidativni serum

Antioksidanti poput vitamina C i E štite kožu od starenja, od UV zraka, zagađenja i drugih stresova kojima ste izloženi tijekom dana. Nanesite ga na kožu lica svako jutro prije šminkanja.

Pojedite malo proteina

Umjesto peciva pojedite neku voćku ili grčki jogurt. Nedavno istraživanje pokazalo je da doručak bogat proteinima pomaže da duže budete siti i da izbjegnete prejedanje tijekom dana.

Ne zaboravite kremu sa zaštitnim faktorom

Znate da je od sunca potrebna zaštita i kad je oblačno, ali vjerojatno ne nanosite kremu sa zaštitnim faktorom ujutro prije izlaska iz kuće. Nije važno samo lice, ne zaboravite usne, vrat, ruke...

Popijte veliku čašu vode

Dehidracija ne samo da uzrokuje da se osjećamo grozno, dehidracija utječe i na to kako vaša koža izgleda. I nakon noćnog odmora i sna, vaše tijelo i vaša koža trebaju vodu. Ako odmah ujutro popijete čašu vode, to nikako ne može štetiti.

Pokrenite se

Istraživanja su pokazala da žene koje vježbaju u jutarnjim terminima bolje spavaju noću. A znate koliko je kvalitetan san dobar za ljepotu.

Pijte zeleni čaj

Ako vam je potrebna jutarnja doza kofeina, zeleni čaj je najbolji način da ga unesete u vaš organizam. Zeleni čaj je odličan antioksidans i dobar je protiv starenja.

Su.B.|yahoo.com / net.hr