Uz pomoć voća otopite salo s trbuha

Osim što morate povesti računa o dnevnom unosu kalorija i pojačati fizičku aktivnost, bilo bi dobro da na svoj dnevni jelovnik uvrstite i ove voćke koje će vam pomoći da utažite glad i da zasićene masnoće u krvi držite pod kontrolom, savjetuje becomegorgeous.com.

Na listi čarobnog voća nalazi se papaja. Papaju bi trebali uvrstiti u svoj meni kako bi tijelu, uz vlakna, osigurali i dovoljne količine B vitamina i antioksidanata. Voćne salate s dodatkom papaje ublažit će vašu želju za slatkim, a ova voćka potaknut će vaš metabolizam da radi u punoj brzini. Pijte svježe cijeđene sokove i grickajte sirovo voće kako bi ovoj voćki dali priliku da pokaže svoj blagotvorni efekt.

Kako bi ublažili napuhivanje i ostale neželjene posljedice loše probave, trebate konzumirati voće koje sadrži sve potrebne nutrijente, poput ananasa. Ananas je tajno oružje u borbi za ravan trbuh. Ova voćka potaknut će vaš metabolizam i probavu te vam tako pomoći pri uklanjanju suvišnih kilograma.

Avokado je voćka koju redovito nalazimo u dijetalnim planovima prehrane. Zahvaljujući velikom postotku mononezasićenih masti ova voćka olakšava proces probave. Zbog visokog udjela minerala i vitamina avokado pozitivno utječe na cjelokupni organizam

Kokos je voće koje u našim krajevima rijetki konzumiraju, a ima pozitivan efekt na cjelokupan probavni sustav. Kokosovo mlijeko je bogato zdravim uljima koja pomažu našem organizmu u borbi protiv lošeg utjecaja slobodnih radikala i održavanju ravnoteže probave i metabolizma.

Sirovo kokosovo meso osigurat će vam dodatne doze proteina, a uz to sadrži i organski sastojak koji ima antibakterijski učinak i štiti jetra od oštećenja koja mogu uzrokovati alkohol i drugi toksini.
(DobreVijesti.info)