Uklanjanje madeža, cista i bradavica

Uklanjanje madeža, otklanja bradavice, ambulantno, kirurškim putem, u lokalnoj anesteziji, virusne bradavice, bradavice, liječenje bradavica, otklanja bradavice, bradavice, otklanja bradavice, virusne bradavice
Možda ste se odlučili na ovaj zahvat jer ste primjetili promjene na madežu, bradavici ili cisti u boji ili veličini, ili vam se naprosto estetski ne sviđa ili čak stvara bol, nelagodu ili vam ograničava kretnje. Možda vam je naprosto dosta i odlučili ste da je vrijeme riješiti taj problem.

Većina lezija se uklanjanju kirurškim putem u lokalnoj anesteziji, što znači da ste budni no područje obrade je potpuno utrnuto. Druge tehnike uključuju korištenje kemijskih preparata ili tretiranje lezija tekućim dušikom (smrzavanjem). U određenim slučajevima koristi se laser ili elektrokauter kako bi se uklonila lezija na koži.

Uklanjanje kožnih lezija je obično je brz i jednostavan zahvat, te se najćešće izvodi ambulantno, što znači da nema potrebe za zadržavanjem u klinici nakon zahvata.

Kada imate madež, cistu, bradavicu ili ožiljak, te lipom ili aterom
Kao kod bilo kojeg kozmetičkog postupka važno je uskladiti očekivanja i mogućnosti prije odluke o zahvatu. Vaš stručnjak će vam objasniti kakve rezultate možete očekivati te pojasniti tijek oporavka i koji su rizici povezani sa zahvatom.