‘U jelu sam našla dlaku i pomislila ‘nema veze’. Ali zbog onoga što sam poslije izvukla došlo mi je slabo’

hrana
...Cvjetno naselje' doživjela šok, ugledavši u musaki najprije jednu, a kada ju je krenula micati, čitav splet dlaka.

"To je bilo sinoć u menzi na Cvjetnom. Musaka je bila u pitanju pa nisam odmah mogla vidjeti dlake jer su bile unutra negdje. I tako dok sam jela vidjela sam prvo jednu dlaku i mislim se ‘ajde maknut ću je, nema veze'. I onda kad sam ju krenula micati izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo, doslovno", izjavila je nesretna studentica za Srednju.hr.

Iako su se slične situacije već događale, ovoga puta sanacijski upravitelj zagrebačkog Studentskog centra odlučio samoinicijativno reagirati.

"Temeljem objave članka od 17. studenog 2017. godine pod naslovom Gnjusna musaka u menzi na Cvjetnom: ‘Izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo', molim Vas obavijestite studenticu da se javi u Ured sanacijskog upravitelja Studentskog centra u Zagrebu zbog dodatnih informacija i pokretanja procedure kontrole kvalitete usluga u restoranu Studentskog centra u Zagrebu. Ured sanacijskog upravitelja naložio je izvanredni nadzor i pregled službi Sanitarne inspekcije Studentskog centra Zagreb", odgovorio je sanacijski upravitelj Mirko Bošnjak za Srednju.hr