Tuzla: Četverogodišnjaku u Domu zdravlja izmjerili 2,8 promila

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
Dječaka su, kako je rečeno, u alkoholiziranom stanju dovezli njegovi roditelji.

Tijekom prijema dječak nije mogao normalno hodati i pričati. No, nakon brzog i profesionalnog medicinskog tretmana, njegovo stanje se popravilo, te je ubrzo pušten kući. Roditelji su ispričali i kako je došlo do toga da se dječak napije.

Naime, s obzirom na to da je dječakov otac imao više litara rakije, ovo žestoko piće je uskladišteno u podrumu. Dječak je vidio kako otac pije rakiju, te odakle je donosi. U subotu se dječak igrao ispred kuće i, prema priči roditelja, najvjerojatnije je otišao u podrum.

Nije poznato koliko je rakije popio, niti koliko je dugo konzumirao ovo piće. Da je dječak pijan, primijetila je navodno njegova majka kada ga je pozvala u kuću. Prema nekim podacima, postoji pripitost, pijanstvo, jako pijanstvo i alkoholna koma.

Jako pijanstvo je kada čovjek ima više od 2,5 promila alkohola u krvi, kao što je imao i dječak. Da bi osoba bila u ovom stanju, potrebno je da popije dva litra vina ili 4-5 decilitara žestokog pića.

Danas.info