Stiže novi trend – točena kava

antibiotik, šalica kave, mlijeko, kava, razlika, kava, šalica kave, kava, jetra, zdravlje, medicinske sestre, tablete, kava, kava, uticaji, uticaj na zdravlje, uticaj, kava, odstajanje, piće, kava, točena kava, espresso, filter aparat, napitak, jutro, duži život, kava, čaj, okus kave, kava, kava, sol, kava, okus kave, kava, soda bikarbona, dodatak kavi, kava, štetnost, blagodati, kava, kava, mršavljenje uz trening, kava, putovanje, kava, jutarnja kava, vrijeme za ispijanje prve kave, kava, čaj

Po uzoru na točeno pivo, i kava se može poslužiti zadovoljavajuće hladna, obogaćena mjehurićima i s bogatom pjenom.

"Izgleda predivno", rekla je Cory Andreen koja prodaje točionike za kavu u Berlinu. Kava izrazito podsjeća na poznato irsko tamno pivo i slatkasta je okusa čak i kad šećer nije dodan.

Nakon što je skuhana, kava se na brzinu ohladi da "zadrži okus", kaže Andreen. Potom se dodaje dušik i napitak se ulijeva u točionik, gdje se čuva prije nego se ulijeva u čaše.

"To je piće u kojemu možete uživati u svako doba godine", kaže Andreen, koja odbija pritužbe zbog toga što nema i tople točene kave. Ona na njih odgovara analogijom s točenim pivom: "Nikome ne pada na pamet piti toplo pivo, čak ni kad je vani hladno".

Hina