SKB Mostar: Besplatni pregledi i mjerenje očnog tlaka, bez narudžbe i uputnice

SKB Mostar, upravni odbor, Mostar, SKB Mostar, bebe, bebe, smrt bebe, Mostar, menigitis, Široki Brijeg, SKB Mostar, informaciju iz zadarske Opće bolnice, Ante Kvesić, SKB Mostar, SKB Mostar, glukom , bruceloza, Zaraza brucelozom, Mostar, SKB Mostar
U četvrtak, 15. ožujka, od 9 do 13 sati u kabinetu za glaukom Klinike za očne bolesti SKB Mostar bit će omogućeni besplatni pregledi i mjerenje očnog tlaka, bez narudžbe i uputnice, za sve koji to žele.

Glaukom ili kako se često naziva "povišen očni tlak" vrlo je česta očna bolest koja predstavlja jedan od vodećih uzroka sljepoće u svijetu i kod nas.

Pacijenti često ne znaju da imaju glaukom jer je to bolest bez simptoma, a pravovremenim otkrivanjem bolesti mogu se spriječiti nesagledive posljedice.

Glaukom je jedna od najbolje istraženih bolesti oka, ali još uvijek i jedna od najopasnijih. Danas se glaukom može pravovremeno dijagnosticirati i uspješno liječiti, stoga je rano otkrivanje jako bitno, kako bi se spriječio gubitak vida, priopćio je Ured za odnose s javnošću SKB Mostar.