Riješi test i saznaj koju stranu mozga više koristiš

hrana za jelo, zdravlje, mozak, mozak, dotok krvi u mozak, inteligencija, pamet, čovjek, uspjeh u životu, inteligencija, koeficijent inteligencije, ljudi, krvna grupa, pamćenje, pamćenje, mozak, mozak, koeficijent inteligencije, inteligencija, planiranje, zdravlje, encefalitisa, meningoencefalitis, upala mozga
Lijeva polutka mozga zadužena je za jezik, racionalnost, logiku, detalje, dok je desna strana odgovorna za intuiciju, kreativnost, slike i maštu.

Pomoću ovog testa možete saznati koju polutku vi više koristite. Nije potrebno nikakvo znanje niti ima pogrešnih odgovora.

>>Ovaj zabavan i koristan test riješite ovdje, a rezultate provjerite u nastavku.

Ako ti je dominatna lijeva strana mozga, to znači da se bolje izražavaš, imaš više smisla za logiku, urednija si i sustavnija osoba koja je sklona analitici. Možeš se baviti samo jednom stvari u isto vrijeme, uočavaš sitnice, dobro vladaš brojevima i simbolima i vjerojatno imaš smisla za pisanje.

Ako ti je dominatna desna strana mozga to znači da si kreativna, intuitivna i maštovita osoba s razvijenom podsvješću. Ovakve osobe su osjetljive, subjektivne i nemaju problema s multitaskingom. Imaju dobru orijentaciju u prostoru i često su dosta opušteni.

Najbolja varijanta je ona u kojoj su obje polutke podjednako razvijene, premda je jedna uvijek malo više.

izvor: teen385.com