„Prehrambena revolucija! - Povratak prirodnoj izvornoj prehrani, jedini put ka boljem zdravlju i normalnoj tjelesnoj težini“

Good life
...ravo?! Kako sami ne bismo morali istraživati, za nas je to učinila poznata nutricionistica Anita Šupe. Njene savjete poslušajte na predavanju „Prehrambena revolucija - (Povratak prirodnoj izvornoj prehrani, jedini put ka boljem zdravlju i normalnoj tjelesnoj težini)", koje će se održati u subotu, 28. listopada 2017. godine od 12.30 sati u dvorani Princess (6. kat) Mepas Mall-a.
Temeljna preporuka je manje rafiniranih ugljikohidrata (šećera i škroba) i više prirodnih zdravih masti. Vraćanje tradicionalnoj, izvornoj prehrani i odbacivanje procesiranih i genetski modificiranih namirnica koje nisu ni postojale do prije 50-100 godina. Povrće kao glavni sadržaj na našim tanjurima, samo su neki od Anitinih savjeta zdrave prehrane.
Anita Šupe diplomirala je prehranu i nutricionizam na Geteborškom sveučilištu. Izučavanje stručne literature o utjecaju prehrane na zdravlje potaknulo ju je na pokretanje bloga „Istine i laži o hrani" u kojem se prva na Balkanu usprotivila ustaljenim, ali, kako tvrdi, pogrešnim teorijama, razotkrivajući mitove i zablude o "zdravoj" i "nezdravoj" prehrani i dijeleći najnovija saznanja o tome kako uz prirodnu izvornu prehranu doći do boljeg zdravlja i normalne tjelesne težine.
O tome čitajte i u njenim knjigama „Istine i laži o hrani" te „Prva hrvatska LCHF Kuharica", koja je praktičan vodič za PALEO LCHF način života. U rodnom Šibeniku osnovala je i nakladničku kuću Tragom - Znanjem do zdravlja, koja je izdala niz edukativnih i praktičnih knjiga o temi prehrane i zdravlja.
Sajam za poboljšanje kvalitete življenja „Good life" Mostar 2017 prigoda je za kupnju popularnih knjiga nutricionistice Anite Šupe.