FOTO  Poliklinika Musa sponzor sajma Good life u Mostaru

Good life, Mostar

"Gdje smo, kamo idemo, težimo li pozitivnijim promjenama u životu?", vjerojatno ste se i sami zapitali. No, bilo da je riječ o vašim prehrambenim navikama, zdravlju i ljepoti, uspjehu u poslovanju, stilu i načinu življenja - sve što vas zanima doznat ćete na jednom mjestu na dvodnevnom sajmu u Mostaru, ako nam se pridružite 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Malla.

Sponzor Sajma Good life je Poliklinika Musa- centar vrhunske stomatologije već 30 godina. Poliklinika Musa specijalizirana je za protetiku, parodontologiju, ortodonciju, oralnu medicinu, estetsku stomatologiju i implantatologiju.
U suradnji sa Curaproxom na svom štandu će održati radionicu "Kako spriječiti I liječiti krvarenje desni?"
Posjetiteljima će demonstrirati pravilno održavanje higijene I darovati ih priborom za oralnu higijenu.

Sajam za poboljšanje kvalitete življenja će vas raznovrsnom i zanimljivom izložbenom ponudom na štandovima te sa zanimljivim gostima, edukativnim sadržajima - predavanjima (poduzetnica Kristina Ercegović, nutricionistica Anita Šupe...), radionicama i reklamnom kampanjom, potaknuti na osmišljavanje kvalitetnijeg načina svakodnevnog života na području zdrave prehrane (masterchef Ivan Pažanin), prirodne kozmetike, općenito, aktivnog načina života (fitnes instruktorica I tv voditeljica Renata Sopek)...

"Ulaz na sajam, kao i svi ponuđeni, besplatni su za posjetitelje, a sponzori, izlagači i gosti priredit će promocije, degustacije, te posebne darove za posjetitelje", naglasili su organizatori.
A s nama su: POLIKLINIKA MUSA, KOZMETIKA GLORIA, WELLNESS BY ORIFLAME, FAVEDA, NOBEL CORPORATION, NOMASVELLO, STANIĆ, BIOMEDIC, EVA NATURAL, JULIUS MEINL, dm, ARENA SPORT, BODY FIT LINE, BRITA, MEDICINSKO-ESTETSKI CENTAR DERMAMED (SPLIT), LUSH KOZMETIKA, STUDIO MODERNA, DELIMANO, NUTRIBULLET, ADEPTO COMPANY, BIOS, EKO ŽIVOT, EKO PAK, ANTONIO TRADE I drugi.

Pridružiti nam se možete do petka, 13. listopada 2017.
Svi zainteresirani za sudjelovanje u izložbenom dijelu Sajma Good life više informacija mogu dobiti upitom na e-mail [email protected]