Ovo je definitivno idealan način da se duplo brže riješite viška kila

dijete, dijeta, salo, stomak, masnoće, savjeti, mršavljenje, trbuh, mršavljenje, kilogrami, mršavljenje, mršavljenje, hrana, razlozi, sokovi, čudo, mršavljenje uz trening, dijeta, mršavljenje, zdravlje, masnoće, napitak, zdravlje, dijeta, mršavljenje uz trening, zdravlje, stomak, mršavljenje uz trening, dijeta, dijeta, kilogrami, višak kilograma, žene, debljanje, debljina, namirnice, nezdrave namirnice, brza hrana, mršavljenje, priča, zdravlje, dijeta, mršavljenje uz trening, dijeta, gladovanje, krvni tlak, kolesterol, zdravlje, biti fit, mit, istina, mršavljenje uz trening, masne naslage, nezdrave namirnice, Zdrave namirnice, debljanje, debljina, dijeta,  dijetalna hrana , kokosovo ulje, blagodati, cimet, ravan trbuh, izvor masnoće, istraživanje, vitamin d, masnoće, trbuh
Držati se stroge dijete samo dva dana u tjednu, daleko je učinkovitije način gubljenja kilograma nego kalorije brojati cijelo vrijeme.

Stručnjaci tvrde da su žene koje su jele voće, povrće i nemasno meso samo dva dana u tjednu, dok su drugih dana mogle jesti koliko su i što su htjele, izgubile dvostruko više na težini od onih koje su bile stalno na dijeti.

Znanstvenici sa sveučilišne bolnice u Manchesteru stavili su 115 žena na jednu od tri vrste dijeta.

Prva grupa uzimala je samo 650 kalorija dva dana u tjednu, a tada nisu smjele jesti ugljikohidrate poput tjestenine, kruha, krumpira te masnu hranu. Ostalih pet dana mogle su jesti koliko su htjele, iako im je preporučeno da se drže zdrave hrane.

Žene na drugoj dijeti također su se suzdržavale od ugljikohidrata dva dana, ali nisu imale specificiran kalorijski limit. Također su ostatak tjedna mogle jesti koliko su htjele.

Treća grupa držala se standardne dijete, što znači da su uzimale od 1.500 kalorija dnevno, svaki dan, te su izbjegavale masnu hranu i alkohol.

Nakon tri mjeseca žene iz obje grupe dvodnevnih dijeta izgubile su prosječno četiri kilograma, gotovo dvostruko više od onih koje su cijelo vrijeme bile na dijeti, koje su izgubile prosječno dva kilograma.

Stručnjaci su zaključili kako se efekt dvodnevne dijete prenosio i na ostale dane, kada su žene jele normalno. Čini se da su žene nastavile jesti zdravije i preostalih pet dana u tjednu, kada nisu imale ograničenja te da su prirodno jele manje nego inače.

Net.hr