Napuhani ste? Evo što će vam najbrže pomoći!

prirodna medicina, jačanje imuniteta, pročistiti tijelo, detoksikacija, hrana, glad, stomak, nadutost, smanjuje nadutost, mjesečnica, bolne menstruacije, bolovanje, menstruacija, šefica ureda, skidanje, hrana za jelo, jelo, znakovi, hrana, ovisnost, Ovisnost o hrani , toksini u organizmu, čišćenje, recept, gluten, bezglutenski obrok, Celijakija , bezglutenska prehrana, lijek, crijeva, čišćenje, nadutost, smanjuje nadutost, hrana, blagdani, namirnice, nadutost, časna sestra, recept, Posušje, stomak, nadutost, smanjuje nadutost, hrana, gluten, bezglutenska prehrana, bezglutenski obrok, voda, piće, gluten

Sve što trebate učiniti jest imati pri ruci neke od ovih namirnica i paziti da ih redovito konzumirate.

Limun

Limun je snažan antioksidans. On pojačava imunološki sustav i smanjuje šanse za bakterijske i virusne infekcije. Također ima važnu ulogu u apsorpciji bjelančevina i željeza, te pomaže u snižavanju kolesterola.

Komorač

On je dobar izvor kalija i vlakana koji pomažu u rješavanju nakupljene vode koja se taloži u predjelu trbuha.

Kurkuma

Ona sadrži kurkumin koji lako topi masnoće. Kurkuma također pomaže u probavljanju masne hrane, te ima protuupalno djelovanje.

Banana

Banana je najbolji lijek za kiselinu i žgaravicu, zbog svojih alkalnih kvaliteta. Visoka razina pektina i vlakana u banani čine je izvrsnim pomagačem u slučaju zatvora.

Šljive

Ovo čudo od voća pomoći će vam kod zatvora, snižavanja krvnog tlaka i kolesterola, a istodobno će povisiti hemoglobin i pomoći u održavanju zdrave tjelesne težine. Visok udio vlakana će pak učiniti čuda za vaš probavni sustav.

Kamilica

Kamilica se preporučuje za alergičare, opekline, kod problema sa suhom kožom i desnima, ali i nadutosti. No trudnice i žene koje doje morale bi se kloniti ovog ljekovitog čaja.

Zeleno, lisnato povrće

Špinat, zelje i 'mesnate' salate bogate su C vitaminom, koji s lakoćom pomaže u probavljanju masne hrane.

izvor: idiva.com, magazin.net.hr