Na koji način prestati pušiti?

zdravlje, cigarete, pušenje, prestanak, ovisnost, cigarete, pušenje, pušenje, debljanje, zdravlje, cigarete, marihuana, pušenje, pušenje, zdravlje, pušenje, reklama, cigarete, pušenje, Pušenje je porok, Nikotin, drugi uzrok smrtnosti, bolesti srca, kardiovaskularne bolesti, plućne bolesti, pušenje, cigarete
Odvikavanje od pušenja je dugotrajan, težak i mukotrpan proces! Mnogi traže dodatne preparate, lijekove i ostala pomoćna sredstva, ali prije svega morate imati želju da prestanete!

Ukoliko vi nemate jaku želju da prestanete s tom ovisnošću, nikakvi preparati, lijekovi ili doktori vam neće pomoći!!! Znači, treba poraditi na vašoj savjesti kako bi vaša želja jačala! Ako ste se odlučili da prestanete pušiti, onda prestanite odmah i ne kupujte više cigarete. Nemojte pokušavati sa smanjivanjem cigareta, jer nećete ništa postići.

Navedite sve moguće razloge na papir zašto biste trebali prestati i taj papir stalno nosite sa sobom. Budite uporni i prestanite pušiti taj dan koji ste zacrtali. Sve što vas podsjeća na pušenje i cigarete izbacite iz stana. Imajte pozitivan stav i ne gledajte na prekid pušenja kao odricanje od nečeg što ste voljeli.

Simptomi kakvi su glavobolja, nemogućnost koncentracije, vrtoglavica i pogrešna konfuzna, orjentacija u vremenu rezultat je pada šećera u krvi koji se javlja poslije prekidanja pušenja.

Pomozite svom tijelu da se prilagodi novoj situaciji uz izbjegavanja proizvoda bijelog šećera i uzimanja nešto hrane najmanje svaka tri sata. Ne dozvolite da ogladnite već imajte nešto hrane uz sebe. Najpogodniji su šećeri iz voća i voćnih sokova.

izvor: obiteljski.com