FOTO  Mostar: Održana Radionica- Kako do zdravijeg životnog stila?

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar
Svi znamo kako brz način života, stres, neredovita ishrana te problemi sa snom mogu uveliko utjecati na kvalitetu našega života a još važnije i našega zdravlja.
Druženje smo započeli uz stručno osoblje i fitness instruktore City Spa wellnes centra Mostar, koji su nas zagrijali i naravno pokazali kako tjelovježba uz dobru glazbu i još bolje društvo može biti itekako zabavna. Prikazani su programi poput Attacka, Body shape-a, Zumbe, koji su "pokrenuli" sve prisutne posjetitelje na Mostarskom sajmu.

Nakon toga je uslijedila i sama radionica u organizaciji Mostarskog sajma, na kojoj smo okupili niz stručnjaka koji su pokušali dati svoje odgovore na upite kako poboljšati i primijeniti zdraviji način života, na koji način primijeniti te ustaliti neke zdravije životne navike, koja hrana je najbolji izbor, i kako se vratiti organskoj prehrani, i je li istina da je organsko skuplje?
Zanimljive odgovore dali su nam Marko Čavka, Darko Bilić i Ivana Cvitković ispred Rehabilitacijskog cetra ŽIVOT, Nevena Pandža i Vedina Ajanović ispred Centra zdravih navika, Andro Bevanda, osobni trener, Ana Bavrka, Laura Vodanović i Ivana Talić ispred Fit prehrane, te članovi Proteini si koji su i sve naše posjetitelje savjetovali o dodacima svakodnevnoj ishrani te suplementaciji tijekom vježbanja.