Mladi sir, laneno ulje i sjemenke - prirodni lijek protiv tumora i najtežih oblika raka

tumor, sjemenke, Laneno ulje, karcinom, minerali, soli i minerali
...a osmišljena je od strane jednog doktora biokemije.

Upoznat ćemo vas sa jednim od najcjenjenijih nemedicinskih protokola u svijetu koji je osmišljen za liječenje najtežih oboljenja a posebno tumora. Radi se od proteinsko-uljnom protokolu koji je osmislila njemačka doktorica biokemije Johanne Budwig. Protokol se sastoji od konzumiranja smjese sastavljene od mladog sira, lanenih sjemenki i lanenog ulja, te preporuka koje vrstu hrane treba jesti a koje obavezno izbjegavati uz korištenje ove ljekovite smjese. Protokol je vrlo priznat i jako uspješan u liječenju najtežih bolesti a primjenjuje se doslovno širom planete zemlje, posebno u zapadnoj civilizaciji. Za ovu metodu može se reći da je vjerojatno najuspješniji i najrašireniji alternativni način liječenja tumora i drugih oboljenja koji ne uključuje kemikalije i lijekove, a osmišljen je od strane jednog doktora biokemije.

Protokol je razvijen u cilju liječenja većine vrsta raka, ali je uspješno korišten i kod degenerativnih bolesti, artritisa, dijabetesa, visokog pritiska, multiple skleroze, srčanih oboljenja, psorijaze ili i drugih oboljenja i stanja. Dr. Budwig, njene kolege i sljedbenici tvrdili su da su imali veliki broj slučajeva smanjenja i potpune regresije različitih vrsta raka.

Sada kada vjerojatno imamo vašu pažnju preći ćemo na konkretne sastojke i način pravljenja i konzumiranja:

SASTOJCI JEDNODEVNE DOZE SMJESE ZA TEŽE OBOLJELE:

- 6 jušnih žlica lanenog ulja
- 12 jušnih žlica mladog kravljeg sira
- 4 jušne žlice sirovog sjemena lana
Pomiješajte sir i ulje u posudu i umutite štapnim ili običnim mikserom 1-2 minute dok ne dobijete jednoličnu pjenastu masu u kojoj se ne nazire ulje. Potom sameljite sjemenke lana u mlinu za kavu u trajanju od 10-15 sekundi. Dodajte sjemenke u smjesu sira i ulja i sve opet dobro promiješajte. Na kraju možete ali ne morate dodati žlicu domaćeg sirovog meda.

Umutite još jednom sve zajedno. Smjesu trebate pojesti isključivo svježe napravljenu u roku od maksimalno 15 minuta od miješanja. Sjemenke lana uvijek sameljite prije miješanja , nemojte ih mljeti unaprijed niti kupovati samljevene jer dolazi do oksidacije i gubitka upotrebne vrijednosti.

Za lakše slučajeve i oboljenja i preventivnu upotrebu koristi se pola navedene doze na dan. Smjesa se koristi svaki dan a kod težih oblika bolesti koristi se trajno odnosno doživotno.

U smjesu možete slobodno dodati ako vam je lakše sve vrste sirovog povrća ili voća ili sirove orašaste plodove.

Hladno prešano ulje lana možete pronaći u većini supermarketa i trgovinama zdrave hrane a po njegovom otvaranju važno je da ga držite u frižideru jer je jako kvarljivo.

U pojedinim slučajevima na početku primjene dolazi do lakše vrtoglavice kod nekih pacijenata a u tom slučaju se preporučuje prvih nekoliko dana konzumiranje svježeg čaja od mente koji će poništiti pojavu vrtoglavice.

Protokol podrazumijeva dozvoljenu i zabranjenu hranu i piće prvenstveno za oboljele od raka:

Dozvoljene i preporučene stavke

Stevia kao zaslađivač, sirovi domaći med, datule, smokve, bobičasto voće
Sve biljke i povrće bez dodataka, sirovo ili sušeno, može i zamrznuto
Svi orašasti plodovi ali sirovi neprženi osim kikirikija
Sirov i neobrađen kakao i nezaslađeno kokosovo mlijeko
Svi čajevi
Sve vrste integralnog brašna
Kiseli krastavci i ostale isključivo prirodno kiseljene namirnice bez konzervansa
Sve vrste voće bez vještačkog šećera
Maslinovo i druga hladno prešana ulja, nerafinirana
Nemasni sirevi
Izlaganje suncu kad god je moguće ali ne naravno ne ljetnom i jakom nego jutarnjem i večernjem uz što više kretanja
2-3 litra vode na dan
Umjereno ili malo piletina i puretina (domaća) i plave vrste ribe

Što trebate izbjegavati

Hidrogenizirane masnoće i rafinirana ulja
Životinjske masnoće
Meso posebno sve vrste svinjskog kao i sve ostale vrste crvenog mesa
Morski plodovi (rakovi, škampe i sve vrste riba sa tvrdom ljušturom)
Bijeli kruh i sve tjestenine od bijelog brašna strogo su zabranjene
Sladoledi i punomasni mliječni proizvodi
Šećer i slični jako zaslađeni proizvodi strogo su zabranjeni
Sva jako procesirana i konzervirana hrana
Svi kemijski proizvodi za domaćinstvo (koristiti ocat i sodu bikarbonu za čišćenje)
Zabranjeno je koristiti mikrovalnu, teflonsko i aluminijsko posuđe, koristiti samo porculansko, nehrđajući čelik, vatrostalno staklo i sl.

Ovaj spisak nekih od dozvoljenih i zabranjenih stavki za korištenje u protokolu prvenstveno se odnosi na oboljele od raka ali je vrlo koristan vodič i za zdrave ljude u prevenciji raka i drugih teških bolesti.

Mnogobrojni su pacijenti na svim kontinentima koji tvrde da su se izliječili i izvršili regresiju raka i drugih teških oboljenja koristeći protokol Dr Budwig. Također možete pronaći i mnogobrojne forume na internet u kojima tisuće pacijenata na osobnim primjerima iznose detalje primjene i uspjeha ovoga protokola. Kako su svi predloženi sastojci vrlo zdravi i potpuno neškodljivi toplo ih preporučujemo svim zainteresiranima. Informirajte se o detaljima i eventualnoj primjeni protokola ove njemačke doktorice biokemije koja je umrla 2003. godine u svojoj 96. godini starosti.

biljke-kao-lijek.blogspot.nl