Medom do sjajne, mladolike kože

kraljevski med, upozorenje, med, gripa, med, prirodni med, lažni med, med, lice, koža, zdrava i njegovana koža, med, kako prepoznati
Uz to što je bogat antioksidansima, med ima i antibakterijsko djelovanje, te je blagonaklonog djelovanja za kožu. Mi vam stoga nudimo nekoliko načina na koje ga možete svakodnevno koristiti kako bi 'izvukli' najbolje iz njega.

Akne

Ako imate problema s aknama, znajte da ih se možete riješiti uz pomoć meda. Samo nježno utapkajte med na područje s aknama i nakon što malo odstoji, dobro isperite. Za dodatni sjaj, pomiješajte med s čajevcem ili uljem lavande.

Čistilica za lice

Kako biste dobro očistili lice, pomiješajte med s kokosovim ili uljem jojobe. Ne samo da će omekšati šminku, koju ćete zatim bez problema isprati ili ukloniti s blazinicama, nego će i hidratizirati kožu.

Za suhu kožu

Ako se mučite sa suhom kožom, što je pogotovo često u ovim hladnijim mjesecima, samo pomiješajte med, neko biljno ulje i limunov sok, te nanesite tu mješavinu na kožu. Isperite nakon deset minuta i uživajte u čarobnom rezultatu nahranjene kože.

Z.B.S. / timesofindia.indiatimes.com