Liječnici i mediji vam prešućuju deset najčešćih uzročnika raka! Saznajte kojih

lijekovi, zavod, lijekovi, aspirin, lijek, mlijeko, leukemija, lijek, stručnjaci, lijekovi, lista lijekova, ZHŽ, Čapljina, pokušaj samoubojstva, lijekovi, lijekovi, zdravlje, RAK, lijek, kuća, lijekovi, ljekarna, RAK, uzročnici, lijek, RAK, skrivanje
Da, riječ je o smrtonosnim zrakama koje prouzročuju rak, a došli ste kako bi ste ga spriječili ili reagirali na vrijeme...
Čudotvoran lijek za rak ne uključuje operacije, kemoterapije, zračenja ili lijekove, nego spoznaju o tome da upravo stvari koje činimo preventivno i u želji da spriječimo rak stvaraju plodno tlo za razvoj ove opake bolesti.

Evo kojih je deset uzročnika svjesno prešućeno kako bi farmacijska industrija i dalje bezbrižno zarađivala:

1. Hormoni u mesu i mlijeku: Većina domaćih životinja hranjena je umjetnim hormonima kako bi dobila na količini mlijeka i mesa. Umjetni hormoni uzrokuju infekcije, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološke rendgenske zrake, skeneri na aerodromima: Je li vam tehničar na mamografiji zaboravio reći da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi prije nego što je pobjegao iz ordinacije? Da, riječ je o smrtonosnim zrakama koje prouzročuju rak, a došli ste kako bi ste ga spriječili ili reagirali na vrijeme...

3. Aluminij u dezodoransima i antiperspirantima: Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gdje primjenjujemo dezodoranse prepune aluminija. Savjet? Koristite organske dezodoranse...

4. Toksična kozmetika: Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparativnom i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za stanice tumora. Počnite koristiti organsku kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz: Većina soje u Americi je genetski modificirana i ako ste obožavatelj, primjerice, sojinog mlijeka prebacite se na neko drugo jer... Sojino mlijeko sadrži hemaglutinin, tvar koja crvene krvne stanice pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen.

6. Umjetni zaslađivači: Aspartam kao glavni sastojak umjetnih zaslađivača izmet je GMO bakterije E. coli koja je stanovnik debelog crijeva kao i kanalizacijskog otpada. Zloglasni aspartam nalazi se u gotovo svim gumama za žvakanje, lijekovima i većini hrane. Klonite ga se i okrenite sirovom šećeru.

7. Fluoridirana voda: Ne, to nije mineral koji se nalazi u prirodi niti pročišćava vodu koja prolazi kroz cijevi. Fluor zapravo onečišćuje vodu i ispire minerale iz našeg tijela te oslabljuje imunitet. Pijte izvorsku vodu.

8. Farmacija: Potražite iskrenog liječnika koji će vam dati savjete o prehrani kao prevenciji za rak dojke. Klonite se velikih farmaceutskih kompanija zvučnog imena kojima je jedini cilj zarada i kojima je vaše oboljenje od velikog interesa.

9. Umjetne boje za hranu i konzervans: Gotovo svaka umjetna boja za hranu proizvedena je u laboratoriju. Silni konzervansi doslovno guše vaše stanice i pretvaraju ih u stanice raka. Okrenite se šarenom organskom voću i povrću. Zdravo je, a i tanjur čini ljepšim...

10. Sapuni, šamponi, paste, kreme: I opet, ono što se primjenjuje na koži, vlasištu ili zubima završava u vašem krvotoku. Parfemi, boje, životinjski nusproizvodi i ostali sumnjivi sastojci izazivaju rak.

Izvor: Novi svjetski poredak