Krenite u posljednji obračun s celulitom!

celulit, celulit, celulit, borba, dijeta, celulit, celulit, naslage, ljeto, pomoć

Kratke haljinice s pojavom toplih i sunčanih dana postaju neizbježne, pa ne čudi da je većina žena opsjednuta samo jednom mišlju - kako u što kraćem roku doći do savršene linije. Od te ženske opsesije vlastitim tijelom godišnje kozmetička industrija okrene 560 milijuna kuna, no kreme pomažu samo u najbenignijim slučajevima. Želite li se zategnuti, pritom se riješiti celulita i još smršaviti - strčna pomoć i vježbanje su neizbježni. Ove sezone domaće su tržište praplavili novi, revolucinarni tretmani koji u kratkom vremenu daju vidljive rezultate - gubitak težine do pet kilograma, smanjenje obujma od dva konfekcijska broja i vidljivo smanjenu narančinu koru, koja je, slažu se žene diljem svijeta, eststski problem broj jedan lijepšeg spola. Vrlo je učinkovita, kada je brzo dotjerivanje tijela u pitanju i kavitacija - nekirurška liposukcija koja već nakon samo jednog tretmana daje opipljive - i na odjeći vidljive, rezultate.Prava revolucija, posebno među zakletim protivnicama vježbanja jest injekcijska lipoliza - koja samo jednim ubodom mjesečno garantira brzo gubljenje masnih naslaga. Zaprepaštavaju li vas visoke cijene valja napomenuti da je riječ o recesijskim cijenama s popustima.

U mjesec dana, s 12 tretmana do jednog konfekcijskog broja manje - 4800 kn
Hipoxy terapija, relativno je nova metoda mršavljena u nas, 12 tretmana (cijena jednog od 180 do 400 kuna), koliko ih je potrebno obaviti u mjesec dana garantiraju mršavljenje za jedan konfekcijski broj. Terapija se zasniva na tri različita načina obrade tijela: Vakuumski tretman - sličan je staroj tehnici isisavanja krvi u pojedinim dijelovima tijela ko se stimuliraju primjenom niskog tlaka. Kompresijska terapija tijekom koje visoki tlak djeluje na tkivo (metoda uobičajna i u liječenju proširenih vena) te vježbe za sagorijevanje masti koje poboljšavaju metabolizam masti.

Kapsule koje zamjenjuju trčanje u tri mjeseca skidaju do pet kilograma - 850 kn
Na hrvatsko tržište stigao je i svjetski hit mršavljenja i ljepote - inovacija koja neutralizira štetu nastalu zbog loših prehrambenih navika, nedostatka vježbanja i zagađenja okoliša. Metasys kapsule sadrže vodeni ekstrakt zelenog čaja, iz kojeg se izdvajaju polifenoli. Metasys djeluje na reguliranje tjelesne težine, na ljepotu i na zdravlje. Program tijekom tri mjeseca daje rezultate kao da trčite pola sata dnevno, smanjuje apsorpciju masnoća inhibirajući lipazu. Dokazan je gubitak težine od oko pet kilograma i smanjenje obujma za dva broja. Dostupan je u Beauty centru Božica i Virtus wellness centru.

Ubodima igle jednom mjesečno i bez vježbe do gubitka kilograma - 1400 kn
Inijekcijska lipoliza uspješno će vas riješiti viška masnog tkiva - provodi se jedanput mjesečno, a za jedan tretman potrebne su tri do četiri ampule (cijena jedne je 350 kn). Ubodima iglom pod kožu se ispuše koktel sastojaka koji potiču cirkulaciju i stimulaciju tkiva, a glavni je cilj potaknuti tkivo da se regenerira na prirodan način. Prednost je ove metode što je mogu koristiti i ljudi s proširenim venama jer ne grije i ne gnječi tkivo. Željne mršavljenja bez vježbi veselit će podatatak da je za trajanja tretmana čak preporučljivo mirovanje, tako da se kilogrami doslovno tope od uboda igle.

Liposukcija bez noža već nakon jednog tretmana daje vidljive rezultate - 5000 kn
Kavitacija ili ne kirurška liposukcija vidljive rezultate daje već nakon prvog tretmana - gubitak obujma od 1-4cm). Brzo oblikuje trbuh, bokove, bedra, stražnjicu, koljena I nadlaktice bez kirurških zahvata I ožiljaka.
Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni I mišićni sustav ostaju netaknuti. Obavezno nakon tretmana limfna drenaža. potrebno barem 5 tretmana Cijena od 1000 do 1200 kuna po tretmanu.

vecernji.hr

Piše: Martina Strukić