Kako se napiti, a pritom ne smrditi po alkoholu?

Alkoholizam
Curka od 14 godina hospitalizrana je pred mjesec dana jer se nacrvrcala votke... u gaćama. Njemačka je tinejdžerka samo napravila ono o čemu se naširoko šaputa diljem Europe - moguće je napiti se bez da bazdiš po cugi samo treba izabrati pravu rupu za konzumaciju. Dakle, ne usta, već vagina, odnosno za dečke pakšu.

Grupe na Fejsu i forumima...

Na Fejsu i po forumima postoje grupe koje se do u detalje bave načinima na koji se čovjek može napiti putem genitalija ili dupeta. Nemamo riječi, osim tek jednog pitanja: koliko moraš biti jadan i očajan da namačeš tampon u votku i stavljaš ga među noge kao da se radi o utoru za kovanice na džuboksu?

Ne samo to, postoje još dvije činjenice koje očito nadvisuju mentalne kapacitete ekipe s alkoholnim parama u gaćama. Prvo, ljudi koji piju smrde po alkoholu zato što im se isparava iz kože a ne toliko zato što im cuga smrdi iz usta. Drugo, tamponi namočeni u žesticu uštećuju vaginalno i crijevno tkivo i dozivaju kojekakve infekcije. Treće, genitalije nisu najnovija igračka iz Turbolimacha na sklapanje kojo malo razbiješ pa kupiš novu. Četvrto... nema četvrtog.

Jasno ja nama da je pubertetskoj ekipi fora biti pijan, ali u životu ima toliko prilika za razvaliti se cugom kroz dobra stara usta, da fakat nema potrebe izvoditi od sebe majmuna s pijanim i inficiranim međunožjem. Jer, zapravo je smiješno. Prvo to radiš da bi sakrio konzumiranje alkohola od okoline, a poslije ćeš skrivati da si to uopće radio da ta ista okolina ne bi umrla od smijeha koliko si bio glup.

IZVOR: Krešimir Dujmović , kuler.teen385.com