Kako lakše isklesati trbušnjake

trbušni mišići, aerobne vježbe,  aktivni mišići, Muškarci i žene, učvrstiti trbuh, vježbanje, tjelovježba, trbušni mišići, tjelovježba, vježbe, zablude o vježbanju, mršavljenje, Frank Medrano, tjelovježba, vježbanje, pravila, zdravlje, vjerovanje, tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje , prehrana, trbušnjaci, trbušni mišići, učvrstiti trbuh, pivski trbuh, trbuh
Godine raskalašenog života ostavile su traga i problem je kako skinuti onaj višak koji nas uvijek muči oko trbuha. No, osim treninga, da bi tijekom ljetnih mjeseci uspješno izbacili "six pack", potrebno je pridržavati se i stvari koje vam danas donosimo. Iz iskustva znamo da "pločice" nije baš lako izgraditi, ali ako ćete se pridržavati ovih savjeta, definitivno ćete doći lakše do željenog cilja.
Izaberite pravi protein

Kad smo u treningu, prehrana je jedan od bitnijih stvari ako želimo ostvariti određene rezultate i zato je vrlo bitno obratiti pozornost na hranu koju unosimo u svoje tijelo. Obratite pozornost na to da proteini iz riže, graška ili artičoke mogu biti puno bolji za vašu probavu od laktoze, sirutke i proteina na bazi mlijeka koji mogu izazvati nadutost.
Smanjite stres

Mnogi to nikad ne bi povezali, no stres je često uzročnik nakupljanja dodatnih naslaga na području trbuha. Visoka razina kortizola, hormona koji se posebno luči kad ste pod stresom može prouzročiti dodatno nakupljanje masnih naslaga na trbuhu. Znamo, ponekad je teško izbjeći stresne situacije, ali probajte ih smanjiti na minimum i u tim situacijama uzmite kratku pauzu, dišite, smirite se i smanjite razinu kortizola koju vaše tijelo luči.
Popravite držanje

Da, čak i način na koji se držite može utjecati na to koliko vam tijekom dana rade trbušni mišići. Otvorite kukove i nemojte biti pogrbljeni, jer osim što ćete izgledati muževnije, takvo držanje omogućiti će vam da trbušni mišići rade tijekom cijelog dana.
Uživajte u kavi

S kavom mnogi od nas započinju dan, no, možda niste znali da kava može imati i pozitivne učinke kad su u pitanju trbušni mišići. Umjesto da u kavu dodajete vrhnje i šećer, probajte uživati u čistoj kavi, različitim blendovima i okusima, jer kava je bogata antioksidansima i svakom konzumacijom vam budi metabolizam, te potiče probavu.