Jela je jabuku dnevno, pila je laksative i imala je samo 27 kilograma

Megan Armer , jabuke, dijeta, anoreksija
No, danas je priča sasvim drugačija.Probleme s prehranom Megan je počela imati u osnovnoj školi, kada je imala 12 godina. Drugi učenici zvali su je debelom, iako nije bila pretjerano bucmasta, rekla je za Mirror.

Megan je tada počela jesti sve manje i manje, a kada je navršila 15 godina imala je samo 23 kilograma. Prenosi Magazin.hr.

Kako bi smršavjela što je više moguće, priznala je, pila je laksative zbog kojih je, naposlijetku, morala ići na operaciju zbog rastegnutih crijeva.

Situacija je kulminirala kada ju je obitelj odvela u psihijatrijsku ustanovu, gdje je provela dvije i pol godine boreći se s bolešću.

Kada je izašla iz bolnice, imala je zdravih 48 kilograma. Iz kuće je morala maknuti sve vage, jer je i dalje bila opsjednuta svojom težinom.

No, još jedna stvar stajala je između nje i njene karijere iz snova, manekenstva. Naime, nakon što se oporavila grudi su joj bile vidljivo nejednake. Jedna je bila za dva broja veća od druge. Samopouzdanje joj je padalo, a nosila je samo široku odjeću.

"Radila sam dva posla 70 sati tjedno kako bi si priuštila odlazak na plastičnu operaciju, bilo je frustrirajuće", rekla je Megan.

Kada je skupila novce, izjednačila si je i poveća grudi, unatoč 'odbojnoj misli da povećava bilo što na svojem tijelu'.

Nakon operacije, Megan je uspjela potpisati ugovor s modnom agencijom, u kojoj sada radi kao model.