Je li moguće da je stvarno toliko zdrav: Đumbir?

đumbir, oblog, salo, đumbir, djeluje protuupalno, protiv migrene, Čisti toksine, đumbir, topla limunada, detoksacija , sredstvo za detoksaciju, sredstvo za detoksaciju, detoksacija , čišćenje organizma , jetra, masna jetra, pomaže u detoksikaciji jetre, detoksacija , sredstvo za detoksaciju, kurkuma
Ublažava simptome arteroskleroze, artritisa, mučnine, hemoroida, grčeva, glavobolja, alergija i pospješuje rad srca. Koristi se i za ublažavanje menstrualnih grčeva i regulira menstruaciju.

I to nije sve!
Đumbir je izuzetno djelotvoran kod ublažavanja upala u organizmu, smanjuje bol, jača imunitet, te smanjuje rizik od mnogih srčanih bolesti, raka i kroničnih bolesti poput dijabetesa. Sastojci đumbira čine crijeva glatkima, te ubrzavaju kretanje hrane - smanjuju napuhivanje i ostale neugodnosti.

Čaj od svježeg đumbira ublažava bol i kiselinu u želucu, te djeluje protuupalno. Vrlo je učinkovit u čišćenju organizma od parazita i bakterija, ubija patogene bakterije i pogoduje razvoju dobrih bakterija. Jedan je od najboljih prirodnih lijekova koji suzbija glavobolju/migrenu, osobito u početnoj fazi.

Čim počnete osjećati glavobolju, dobro je popiti dvije velike žlice praha đumbira otopljenog u vodi. U većim dozama snižava kolesterol. Istraživanja su pokazala da đumbir smanjuje i širenje stanica obuhvaćenih rakom te ublažava mučnine tijekom kemoterapije. Vrlo je bogat izvor kalcija i željeza, pa ga je poželjno dodati u variva, juhe, čajeve, sokove...

Đumbir potječe iz Istočne i Zapadne Indije, te Azije. No, sada već raste posvuda po svijetu. Najkvalitetniji danas raste na Jamajci i Havajima. Koristi se svjež i u prahu.

Svjež potiče perifernu cirkulaciju i uzrokuje znojenje. Čisti toksine iz krvi i tjelesnih tekućina. U prahu je djelotvoran kod srčanih oboljenja, čisti sluz i toksine iz pluća te djeluje protuupalno kod artritisa.

Ono što je još jedan plus je da je dostupan tokom cijele godine.

I vi još čekate!?