Hurem pokušala samoubojstvo jer je vjerenik tjerao na pobačaj

...u intervjuu za turski dnevnik Hurriyet da ju je bivši zaručnik Can Ateş (48), predsjednik upravnog odbora brokerskog društva Martin & Martin, tjerao na pobačaj zbog čega se pokušala ubiti.

- Bila sam u veoma lošem stanju kada sam primljena u kliniku u Berlinu. Prvo su me liječili kemijskim, a zatim i homeopatskim lijekovima. Canu je cijelo vrijeme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promijenilo - ispričala je Hurem koja je trenutačno u četvrtom mjesecu trudnoće.
Zaručnik ju je odbacio i tjerao na abortus zbog čega se pokušala ubiti jer je u tom trenutku, kako kaže, samoubojstvo vidjela kao jedini izlaz.
- Istina je da sam zbog depresije pokušala skočiti s balkona svoje hotelske sobe, ali su me u posljednjem trenutku spriječili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam željela sve okončati, biti uništena, umrijeti, htjela sam se ubiti kako bih se konačno oslobodila - ispričala je glumica.
Buduća samohrana majka priznala je da joj je Can rekao da mu ne treba još jedno dijete, jer on već ima dvoje djece.
- Rekao mi je: 'Ja imam dvoje djece i treće mi ne treba, moraš abortirati. Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje, pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade' - priznala je Meryem.