Hrana za erekciju

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava
...koja se u najvećem broju slučajeva već nalazi u lijekovima za potenciju, piše Obiteljski.com. Predlažemo vam da se odlučite za prirodnu varijantu uz slijedeće namirnice:

Kava
Budi mozak, srce, a samim tim i vaš krvotok i daje snagu organizmu da može cijeli dan i cijelu noć!

Ostrige
Cink i vitamin B6 glavni su razlozi zašto su ostrige nezamjenljive za snažnu erekciju i jak libido. U slučaju da vam se ostrige baš i ne sviđaju previše, dobra zamjena su lješnjaci.

Chilli
Chilli širi krvne puteve i pumpa krv do najmanje krvne žilice u vašem tijelu. Koliko god vaš penis bio uporan da se ne digne, uz malo čilija, vjerujte - dići će se.

Banane
Snažna erekcija = snažno srce! Banane su odlične za održavanje nivoa krvnog tlaka u granicama normale, a dodatno jačaju i štite srčani mišić od mogućih srčanih oboljenja pod stare dane. Zaključak - jedite banane.

Losos
Već smo rekli da su za potenciju i mušku plodnost veoma važne omega 3 masne kiseline. One će usmjeriti krv u pravom smjeru, a riba losos jedan je od najbogatijih izvora ovih kiselina.

Prasetina
Vitamin B1 regulira normalno funkcioniranje svih ćelija živčanog sustava. Najviše ga ima u svinjskom mesu i zbog toga se ono savjetuje za zdravu i dobro kontroliranu erekciju.

Crveni luk
Crveni luk je odličan za cirkulaciju krvi i može vam mnogo pomoći ako imate problema sa erekcijom. Naravno, ako ga jedete prije seksa šanse da će vam odmoći povećavaju se značajno - loš zadah nikome nije afrodizijak.

Crno vino
Crno i crveno vino poznati su kao odlični afrodizijaci koji otvaraju i šire krvne puteve te pomažu krvi da stigne tamo gdje treba. Međutim, pretjerate li u količini koju popijete, velika je mogućnost ne samo da se vaš penis neće dići, nego ni vi - sa poda!
Obiteljski.com