Električne četkice za zube

bijeli zubi, voće, blistav osmijeh, loš zadah, pranje zuba, pranje zuba, neugodan miris, usta, izbjeljivanje, zubi, bijeli zubi, zubi, bijeli zubi, izbjeljivanje, bijeli zubi, bez paste, prirodni načini , osmijeh, zubi, neprijatelji, zubi, izbjeljivanje, hrana za jelo, loš zadah, rješenje, zubi, bijeli zubi, pokvareni zubi , zubi, bijeli zubi, četkice, opasnosti, loš zadah, recept, rješenje, zubi, bijeli zubi, trikovi, besplatni trikovi, zubno meso, zubi, bijeli zubi, pokvareni zubi , zdravlje, loš zadah, Uzroci, istraživanje, znakovi, tijelo, što otkrivaju, razlog, četkica za zube, kokosovo ulje, loš zadah, dah, loš zadah, usta, zubar, zubarska ordinacija, zubarka, prirodni antibiotici, antibiotici, biljni antibiotici, želudac, loš zadah, jezik, Mostar, zubar, zubi, BIH, zadah, loš zadah

Osmijeh je jedna od najljepših stvari koje možemo vidjeti na ženi no nije rijetkost vidjeti nekoga kako se smije i pokriva rukom usta. Nema razloga prikrivati ovakav znak radosti samo zato jer osjećate nelagodu zbog naslaga na zubnoj caklini.

Kako je dakle moguće da iako održavate higijenu i pazite na čistoću zubi oni ipak imaju žućkasti nijansu ili čak i poneku žutu mrlju? Naravno da je moguće. Dapače ako govorimo sa zdravstvenog aspekta bolje je imati malo žute zube. Takvi su zubi čvršči i otporniji na karijes i mnogo sporije propadaju od vrlo bijelih zubi.

Zaboravite na uzdisanje za savršeno bijelim osmjesima u časopisima i na televizijskom programu. Ovaj tzv. hollywoodski osmijeh nije prirodan već kupljen i postignut dugim satima sjedenja u stomatološkoj ordinaciji ili je pak i photoshop imao svoje prste u tome.

Što za sada koristite? Možda samo četkicu, možda četkicu i kombinaciju zubnog konca i vodice za ispiranjae usta. Sve je to u redu, nastavite i dalje tako no uvrstite još jednog novog borca u ovu dentalnu postrojbu. Ako ste mislili da je temeljito četkanje običnom četkicom sasvim dovoljno varate se. Većina bakterija uopće nije na ploči zuba već se nalazi u prostoru između zubi, na jeziku i tik uz zubno meso.

Obična četkica može doprijeti do nekih od njih, ali ne može doprijeti do ovih uskih i zakučastih prostora. Električna je četkica mnogo bolji izbor jer u četkanje uključuje i pokret rotacije koji će odstraniti i one bakterije o kojima je obična četkica mogla samo sanjati. Gotovo svaka veća elektronička tvrtka proizvodi kvalitetne električne četkice pa odaberite koja vam odgovara.

Preporučili bismo one koje dolaze već s nekoliko zamjenskih glava. Ove nastavke morat ćete mijenjati svakih nekoliko mjeseci jednako kako mijenjate vašu četkicu za zube. One dolaze s vlastitim punjačem i ponekad i prigodnom torbicom pa će vam biti lako zapakirati je odlazite li na put. Stoga pazite na svoj osmijeh i koristite ga često. Život je divan i daje nam mnogo razloga za veselje.

izvor: savjetnica.com