Domaća krema za lice - najbolji preparat koji možete nanijeti na svoju kožu

Domaća krema za lice izbacit će iz vašeg ormarića sve ostale kreme, uvjeravamo vas

Najbolje stvari često su najjednostavnije. Tako je i kozmetičkim preparatima. Ne morate kupovati skupe proizvode, već odvojiti malo vremena i naučiti kako da sami napravite najbolje za sebe. Tako ćete najbolje znati što koristite, a i uštedjet ćete puno novca. Možda otkrijete i novu strast - proizvodnju prirodne kozmetike.

Ova domaća krema za lice najbolji je način da krenete u avanturu upoznavanja prirodne kozmetike jer je vrlo lagana za napraviti.

Ovo su sastojci koje trebate:

2 žlice kokosovog ulja
žličica vitamina E (kupite u ljekarni)
nekoliko kapi eteričnog ulja - odličan je izbor ulje ruže koje čuva kožu od starenja i divno miriši. Možete dodati i kap eteričnog ulja čajevca koje je učinkovito protiv virusa, bakterija i gljivica
Postupak

Pomiješajte sve sastojke. Ulje kokosa je u krutom stanju stoga ga prije otopite na parnoj kupelji. Smjesu prebacite u posudicu koju ste predvijdeli za kremu i čuvajte u hladnjaku ili u kupaonici. ASko stavite u hladnjak krema će biti tvrda, no i dalje će se moći razmazivati.

Vitamin E vraća koži elastičnost i prirodni je konzervans. Kokosovo ulje ima brojne blagdati za kožu, a ona ga odlično upija te ne ostaje masni trag.

Domaća krema za lice s kokosovim uljem hidratizirat će kožu, čuvat je od virusa, bakterija i gljivica, 'peglati' bore, štititi je od slobodnih radikala i regenerirati. Možete koristiti kokosovo ulje bez mirisa ili ono s mirisom. Ovisno o tome što volite.

 

 

22.03.2018 u 16:32