Dolazak vrhunskih stručnjaka u Polikliniku Vitalis

Poliklinika Vitalis

U subotu 14.04. prepustite se u ruke vrhunskog estetskog stručnjaka dr. Aide Ćatić iz Sarajeva, Doktorice sa višegodišnjim iskustvom u apliciranju filera i botoxa. Naručite se na konzultacije ili aplikaciju koja se izvodi sa najboljim Juvaderm filerima.

Vrhunski urolog dr. Mustafa Bazardžanović također dolazi u subotu 14.04. u Polikliniku Vitalis. Jedan od najboljih urologa regije i jedini urolog sa FEBU certifikatom obavlja preglede, konzultacije i operativne zahvate u Poliklinici Vitalis iz Mostara. Bilo da imate problema sa mokrenjem, kamence, bolove u bubrezima i mokraćnim kanalima, česte infekcije ili trebate jedan od uroloških operativnih tretmana (vazektomija, cirkumcizija, penektomija, varikokela...) dr. Bazardžanović je upravo stručnjak za Vas.
Preglede kod dr. Slavena Kokića, VODEĆEG STRUČNJAKA U REGIJI možete naručiti za 18.04. (srijeda).

Endokrinološki pregled trebate kako bi provjerili radi li se kod Vas o poremećaju žlijezda s unutarnjim lučenjem u koje spadaju hipofiza, štitnjača, doštitne žlijezde, gušterača, nadbubrežne žlijezde te spolne žlijezde tj. kada postoji sumnja ili je dokazano da jedna od gore navedenih žlijezda ne radi dobro zbog nedostatne ili prekomjerne hormonske aktivnosti. Pregled je potreban i ako postoji sumnja ili je dokazana osteoporoza, ako imate poteškoća zbog prekomjerne ili nedostatne tjelesne težine, ako se uz dosadašnje lijekove ne osjećate dobro ili kao kontrolni pregled.

Kada trebate pregled dijabetologa?
Da biste potvrdili ili isključili dijagnozu šećerne bolesti i dobili sve potrebne smjernice za liječenje, a nakon pojave simptoma šećerne bolesti ili samo sumnje na bolest, najčešće na prijedlog liječnika obiteljske medicine ili internista.

Naručite se već danas na broj 036/310-210
Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. kat Mostar