DOLAZAK GOSTUJUĆIH LIJEČNIKA 02.06. U POLIKLINIKU VITALIS IZ MOSTARA

Poliklinika Vitalis

Dr. Aida Ćatić, doktorica specijalizirana za rad sa fillerima i botox terapijom obavlja konzultacije i zahvate. Danas je hijaluron postao nezaobilazan postupak za povećanje volumena usnica, volumena jagodica te korekcije nazolabijalnih bora, a da su hijaluron i hijaluronski fileri apsolutni trend kod estetskih korekcija.

U našoj Poliklinici koristimo najbolji filer Juvederm, koji može optimalno naglasiti vaše najbolje crte lica i pružiti vam prirodan izgled.
Također radimo apliciranje botoxa na lice.

Dr. Slaven Kokić, spec. edokrinolog i dijabetolog, dugogodišnji liječnik i profesor u KB Split, obavlja preglede i savjetovanja u Poliklinici Vitalis. Jedan od najuglednijih liječnika u Hrvatskoj u ovoj branši bavi se problemima dijabetesa, štitne žlijezde, nadbubrežne žlijezde i ostalih problema koje možete imati.

Dr. Mustafa Bazardžanović, spec. urologije i voditelj urologije u Tuzli, liječnik sa više od 500 odrađenih transplatacija bubrega. U Poliklinici Vitalis obavlja preglede, preglede ultrazvukom, operativne zahvate iz urologije (cirkumcizija, vazektomija, varikokela...)

Dr. Dubravka Vuković, spec. dermatologije i dermatovenerologije, usko specijalizirana za dermatologiju kod djece u subotu 02.06. vrši stalnu ambulantu. Pregledajte svoje madeže ili druge promjene na vašoj koži, vlasištu ili noktima.

Dr. Biserka Rešić, vrhunski neuropedijatar iz Splita, u našoj ustanovi obavite preglede, UZV mozga ili EEG snimanja, a sve pod prismotrom ove iskusne doktorice.

Dr. Mislav Radić, spec. imunolog i reumatolog, liječnik iz KB Split dolazi na redovite preglede u Polikliniku Vitalis.

Za više informacija ili narudžbe nazovite 036/310-210
Poliklinika Vitalis, Mepas Mall 6. Kat Mostar