Dječak umro na 20 minuta: ‘U život me vratio Isus’

Isus, smrt
Ovaj 17-godišnjak srušio se u školi na satu tjelesnog odgoja, a njegovo srce prestalo je kucati na 20 minuta. Kad su ga liječnici uspjeli oživjeti i vratiti mu puls, helikopterom je prebačen u bolnicu. Probudio se nekoliko dana kasnije na odjeljenju intenzivne njege.

Liječnici nisu znali objasniti kako je mladić iz Teksasa preživio. Međutim, on kaže da ga je, kada mu je srce prestalo kucati, posjetio Isus koji mu je rekao da će sve biti u redu.

‘Tijekom tih 20 minuta vidio sam čovjeka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus'', ispričao je novinarima Zack, prenosi Mirror. Dodao je da je otišao do njega, a on mu je stavio ruku na rame i rekao da se ne brine.

Zackova obitelj uvjerena je da ga je nakon rušenja tijekom trčanja spasila božanska intervencija. Njegov otac Billy rekao je kako ono što se dogodilo nije moguće objasniti ljudski, dok majka Teresa kaže da joj je drago što je Isus odlučio vratiti njezino dijete. Čim mu liječnici to dopuste, Zack planira povratak u školu.