Čudotvorac Mekki Torabi napravio gužvu i u zgradi RTV BiH

Kada su radnici RTV doma ugledali Torabija, svi su ga čekali u hodniku i željeli da ih dotakne. U redu su viđeni Šerif Konjević, novinarka Arijana Saračević, novinar Zvonko Marić, i drugi radnici kao što su kamermani, reditelji, organizatori...

U blizini je viđen i novinar Mimo Šahinpašić koji jedini nije želio da stane u red, već je u zgradi RTV doma čekao suprugu, voditeljicu na FTV  koja je upravo završavala emisiju Loto. Neki od onih koji su stajali u dugačkom redu, sa sobom su nosili i vodu da je Torabi energizira, što je njemu predstavljalo napor nakon cjelodnevnog rada u Zetri.

Torabi svakodnevno puni Olimpijsku dvoranu Zetra kroz koju prolaze tisuće osoba koje žele da ih Torabi dotakne i ozdravi ih.  Torabi je u BiH predstavljen kao marokanska senzacija i čudotvorac. Kojom vrstom alternative liječi, potpuno je nejasno. Torabi vas samo dotakne za ruku i izliječeni od svih bolesti, dijabetesa, raka, pa čak i side. Torabi za sebe kaže da "energiju prima od 5 planeta".

"Priliku imaju svi, a ja bih posebno pozvao građane koji su zdravi, djecu naročito, jer oni koje moja ruka dotakne sigurno neće nikada imati ni jedan tumor na svome tijelu i u svome organizmu", poručio je Torabi.

Torabijev menadžer je ranije objasnio da na grupnom tretmanu svi u zrak dignu flaše vode, a on je energizira, duhovno obogaćuje. Pritom se stvori 25 novih kemijskih elemenata, a svi tu vodu moraju popiti.

Torabi besplatno obavlja seanse.

(bh-news)