Češnjak je 100 puta učinkovitiji od antibiotika

češnjak, luk, zdravlje, češnjak, nuspojave, Priprema češnjaka, savjeti, ljekovitost, sastojak češnjaka, sumporni spojevi, masnoća, lijek, med, češnjak, eliksir, zdravlje, juha, antibiotici, češnjak, češnjak, toksini u organizmu, krv, čišćenje krvi, kućni lijekovi, herpes, prirodni lijek, namirnice, zima, virusi, bakterije, zdravlje, češnjak, antibiotik, Slow Food, Varenik, prirodni antibiotik, antibiotik, e.coli, češnjak, zadah, češnjak, krvni tlak, dnevna doza, češnjak, ljuska od češnjaka, češnjak, Priprema češnjaka, češnjak, miris, antibiotici, lijek, češnjak, lijek, češnjak

Češnjak ima moćno antibakterijsko djelovanje i jako je dobar izvor antioksidanta koji poboljšavaju zdravlje cjelokupnog organizma. Češnjak potiče eliminaciju toksina iz tijela, kao i štetnih spojeva koji povećavaju rizik od nastanka infekcija.

Jedno istraživanje je pokazalo da stari češnjak također ima jako dobar utjecaj na zdravlje cjelokupno organizma i da smanjuje rizik od nakupljanja plaka u arterijama.

Saznajte zašto ne treba bacati stari češnjak!

U ovom istraživanju su znanstvenici analizirali utjecaj češnjaka na osobe koje boluju od metaboličkog sindroma koji povećava rizik od nastanka niza ozbiljnih i teških stanja. Rezultati su pokazali da češnjak može ublažiti metabolički sindrom i da je djelotvorniji od većine antibiotika. Ovo su najznačajniji razlozi zbog kojih biste trebali jesti češnjak:

odličan je izvor antioksidanata koji smanjuju razinu slobodnih radikala,

  • sadrži alicin, moćni antioksidant koji smanjuje rizik od nastanka infekcija,
  • regulira razinu krvnog tlaka,
  • ublažava simptome gripe i prehlade,
  • smanjuje rizik od nastanka različitih vrsta raka,
  • smanjuje rizik od nastanka krvnih ugrušaka i
  • ublažava simptome osteoartritisa.

 

izvor: centarzdravlja.hr