Budimo humani i pomozimo Robertu Klaiću

humanitarne akcije i apeli, pomoć
...u gradu Zagrebu kada je imao 30.godina imao je mladenačke snove, baš kao kao i svaki mladi čovjek te dobi, bio je nogometaš, učesnik je Domovinskog rata kao dragovoljac. Robert je 100 % ni invalid.

Nakon prometne nesreće Robert je ostao nepomičan, a to je trajalo oko osam ( 8 ) godina, ali zdravstvena situacija se popravila pa sada Robert može vršiti pokrete rukama i nogama ali samo uz pomoć druge osobe tj,njegove majke Eve Klaić rođene: 1948.godine, koja se o Robertu skrbi punih 19.godina . Majka Eva moli sve nas za pomoć kako bi njen sin Robert mogao imati dostojan život.

Kratko o Robertu: Robert ne može govoriti, samostalno hodati, jesti ( jede kašastu hranu preko sonde ), niti se može obući, okupati. Jedini spas za sada mu predstavlja Vaša i naša zajednička financijska pomoć u daljnjem liječenju i nabavki ortopedskih pomagala i osobnog vozila koje je prilagođeno potrebama invalidskim osobama, kako bi se majci Evi koliko, toliko pomoglo.

U nadi da ćete pozitivno odgovoriti na naš APEL za pomoć, izražavamo Vam poštovanje i duboku zahvalnost.

Za Vaše strpljenje u čitanju ovog pisma, iskreno Vam se naprijed zahvaljujemo,te MOLIMO sve Vas da pismo objavite na Vašim web stranicama i proslijedite Vašim prijateljima i poznanicima.

Obavještavamo Vas da je u svrhu humanitarne akcija "Život za Roberta" otvoren poseban račun kod Hypo Alpe Adria Bank d.d. na koji možete donirati financijska sredstva za pomoć u Robertovom daljnjem liječenju i nabavki vozila koje je prilagođeno za osobe sa invaliditetom.

SVRHA: Humanitarna akcija „ Život za Roberta „

IBAN: HR2125000091501143649

SWIFT/BIC: HAABHR22