3 čaja za ravan trbuh

imunitet, jačanje imuniteta, prehlada, čaj, organizam, detoksiciraju organizam, čisti organizam, lan, čajevi, zdravlje, čajevi, Sok za rehidraciju , Otopina za rehidraciju, čaj, bubuljice, čaj, zima, čaj, grlo, menta

Biljni čajevi sadrže malo masti, a puno nutritivno vrijednih spojeva. Sadrže polifenole, aminokiseline i vitamine. Spojevi nekih čajeva mogu značajno ubrzati rad metabolizma i potaknuti sagorijevanje masti.

Zeleni čaj

Sadrži polifenole koji pospješuju potrošnju kalorija i potiču tijelo da ih koristi kao energiju, umjesto da ih pohranjuju kao mast. Također sadrži spojeve koji povećavaju potrošnju kalorija u fazi mirovanja. Kofein iz zelenog čaja će također potaknuti sagorijevanje masti.

Oolong čaj

On ubrzava metabolizam i pomaže tijelu da razgradi mast, umjesto da ju pohrani. Regulirat će rad probavnog sustava i spriječiti nagle promjene razine šećera u krvi, što znači da ćete manje žuditi za grickalicama.

Guggul čaj

Često se koristi u Ayurvedskoj medicini. Pospješuje rad metabolizma i povećava broj potrošenih kalorija u fazi mirovanja. Osim što pospješuje mršavljenje, ovaj čaj će potaknuti izlučivanje toksina iz tijela.

izvor: centarzdravlja.hr