Zdravko Mamić priznao seks u troje pa počastio Hajdukovu navijačicu-harmonikašicu

Zdravko Mamić, Dinamo
Poželio je da mu Drele pusti pjesmu "Milo moje" Miroslava Škore:

- Posveto bi ju jednoj mojoj simpatiji. Malo da smirimo situaciju! Malo da se umilim, malo sam grešan bio! Molim te učini to za mene - rekao je Mamić i odmah zapjevao. Proveo je jutro nazdravljajući s Dreletom i pjevajući, od Severine i Rozge do Miše, sve po željama.

Ne bi li mu skrenuo misli na veselije teme, Drele je (prema želji ženskog dijela redakcije) odlučio doznati kakav je Mamić ljubavnik. Slušatlji su doznali da je Dinamov izvršni dopredsjednik probao seks u troje, da uživa u seksu na najneobičnijim lokacijama, da mu nije problem partnericu nagovoriti na seks te da posjeduje zločesto i seksi donje rublje.


Drele je Mamića obavijestio o rezultatima testa:

- U ljubavi ste opasan tip! Toliko se divlji da je s vama teško biti u vezi. Običan seks vam brzo dosadi, a možda seksom ugrožavate i svoje i tuđe zdravlje! - rekao je Drele, a Mamić nije htio komentirati jer je i onako već sasvim dovoljno rekao.

Mamića je na Narodnom doživjeo i jedno neobično iznenađenje: lijepa zaposlenica i gorljiva navijačica Hajduka upala je u studio s malom harmonikom u ruci. Čim je ugledao harmoniku Mamić se primio za novčanik i počastio obožavateljicu novčanicom od 100 eura! Harmonikašica Kiki rekla je kako Hajduku još samo nedostaje Mamić, a on joj je oduševljen odgovorio kako će njih dvoje "skupa spojiti sjever i jug!".

NARODNI RADIO